Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın doğuma gittim ilaci verdi bu hafta içinde özele gidecem

Kadın doğuma gittim ilaci verdi bu hafta içinde özele gidecem
Canım ilaç bitene kadar bol bol dinlen bögürtlen ve ahududu düşük riskini en aza indiriyor bu iki meyve canım bol bol tüket sebze meyve bol bol ye inşallah bişey olmaz canım ben ikizim ikiz kardeşim şuan 4. Çocuguna hamile onun bütün hamilelikleri düşük riski oluyor bu meyveleri yiyor hemde doğuma kadar pregesta n isimi yanlış yazmış olabilirim bunu kullanıuor bi sorun çıkmaz inşallah

Inşallah canım benim

Bana soruyorsaniz ayin 5nde yaptirdim 1.67 cikti negatif hala adet olmadim bekliyorum
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?

Yok canım sürtünme yoluyla olmaz biz neler yapıyoruz olmuyor auda kalkmadıgımız kalıyor bi sen de gebelik yoktur kesinlikle yok

Yok canım sürtünme yoluyla olmaz biz neler yapıyoruz olmuyor auda kalkmadıgımız kalıyor bi sen de gebelik yoktur kesinlikle yok
Yelizzzz kafama göre bir doktor buldum sonumda hemseri çıktık her istedigimi soruyorum sunu yapsak mi diyorum.Senle dertlesmistik hatirlarsan bu konuda.Cocuk olmasa da psikolojimi düzeltti

Yelizzzz kafama göre bir doktor buldum sonumda hemseri çıktık her istedigimi soruyorum sunu yapsak mi diyorum.Senle dertlesmistik hatirlarsan bu konuda.Cocuk olmasa da psikolojimi düzeltti
Sevindim canım çok güzel yapmışsın çekinmeden sormakısın sıkımtını derdini anlatmalıdır güzel olmuş sevindim gerçekten

Kızlar ateşini ölçen varmı aranızda sizin ateş kaç derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…