- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Keseyi gördük ama bugünkü kan değerim 3632 dunkude 3662 ydiCanım bakacaklar nedenine geçmiş olsun bebiş iyi dedimi baktımı ultrason ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseyi gördük ama bugünkü kan değerim 3632 dunkude 3662 ydiCanım bakacaklar nedenine geçmiş olsun bebiş iyi dedimi baktımı ultrason ile
Bebeğim doktor saçmalamış ama kimyasalda kese oluşmaz sen gönlünü ferah tut boş gebelik veya dış gebelik olabilir di diyebilir ama kimyasal olamaz kimyasal oluşamadan atılan gebelik senin değerler güzel kese var kalpte olur Allahın izniyleKeseyi gördük ama haftaya gel dedi kalp atışını duyarsak sıkıntı yok dedi ama duymazsak kimyasal gebelik dedi
Bebeğim doktor saçmalamış ama kimyasalda kese oluşmaz sen gönlünü ferah tut boş gebelik veya dış gebelik olabilir di diyebilir ama kimyasal olamaz kimyasal oluşamadan atılan gebelik senin değerler güzel kese var kalpte olur Allahın izniyle
Kesem bu 13.3 cm yaziyorBebeğim doktor saçmalamış ama kimyasalda kese oluşmaz sen gönlünü ferah tut boş gebelik veya dış gebelik olabilir di diyebilir ama kimyasal olamaz kimyasal oluşamadan atılan gebelik senin değerler güzel kese var kalpte olur Allahın izniyle
Kan degerini tam bilemem canım onu doktor söyler gözün ayfın keseyi görmüşsün peki kanama nedemi neymişKeseyi gördük ama bugünkü kan değerim 3632 dunkude 3662 ydi
Kızının ilk resmi kız dedim Allah mı söyletti nedir bebişimin ilk resmi rabbim saglıklıca kucağına almayı büyütmeyi nasip etsinKesem bu 13.3 cm yaziyor
Kese olmuştuktann sonra değer artışı azalıyor canım onda sorun yokKesem bu 13.3 cm yaziyor
Birşey demedi sağlam görünüyor dediKan degerini tam bilemem canım onu doktor söyler gözün ayfın keseyi görmüşsün peki kanama nedemi neymiş
Sağlıklı olsun daKızının ilk resmi kız dedim Allah mı söyletti nedir bebişimin ilk resmi rabbim saglıklıca kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
Kan değerinde azalma mi oluyorKese olmuştuktann sonra değer artışı azalıyor canım onda sorun yok
Evet canım yani artış hızı bayağı azalıyor kese oluştukktann sonra bu herkeste aynıKan değerinde azalma mi oluyor
Doktor bide göğüslerin aciyor mu dedi evet dedim birşey demedi sizce neden dedi onuKese olmuştuktann sonra değer artışı azalıyor canım onda sorun yok
Dünkü 3663 tu bugünkü 3632 ciktiEvet canım yani artış hızı bayağı azalıyor kese oluştukktann sonra bu herkeste aynı
Göğüs acısı gebelikte hep oluyor bende ilk gebeliğim de çok sızı hissettim yüz üstü yatamadım kimyasal gebelikte bu belirti olmazmış muhtemelen ayırt etmek amaçlı sorduDoktor bide göğüslerin aciyor mu dedi evet dedim birşey demedi sizce neden dedi onu
Makine ölçümü sorunlu olabilir hemen kötü düşünme rahim içinde bir kese var sonuçtaDünkü 3663 tu bugünkü 3632 cikti
Bakalım haftaya gidecez tekrardanGöğüs acısı gebelikte hep oluyor bende ilk gebeliğim de çok sızı hissettim yüz üstü yatamadım kimyasal gebelikte bu belirti olmazmış muhtemelen ayırt etmek amaçlı sordu
Kese göründü allaha sukurMakine ölçümü sorunlu olabilir hemen kötü düşünme rahim içinde bir kese var sonuçta ❤
İnşallah canım hastanede misin halen çıktın mıSağlıklı olsun da
Çıktım eve gelip dinlendimİnşallah canım hastanede misin halen çıktın mı
İyi canım geçmiş olsunÇıktım eve gelip dinlendim
Teşekkürler kahverengi akintim var ama az birseyİyi canım geçmiş olsun