• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keseyi gördük ama haftaya gel dedi kalp atışını duyarsak sıkıntı yok dedi ama duymazsak kimyasal gebelik dedi
Bebeğim doktor saçmalamış ama kimyasalda kese oluşmaz sen gönlünü ferah tut boş gebelik veya dış gebelik olabilir di diyebilir ama kimyasal olamaz kimyasal oluşamadan atılan gebelik senin değerler güzel kese var kalpte olur Allahın izniyle

Bebeğim doktor saçmalamış ama kimyasalda kese oluşmaz sen gönlünü ferah tut boş gebelik veya dış gebelik olabilir di diyebilir ama kimyasal olamaz kimyasal oluşamadan atılan gebelik senin değerler güzel kese var kalpte olur Allahın izniyle
Kesem bu 13.3 cm yaziyor

Eklentiler

• 20200721_120409.webp
    20200721_120409.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 28
Doktor bide göğüslerin aciyor mu dedi evet dedim birşey demedi sizce neden dedi onu
Göğüs acısı gebelikte hep oluyor bende ilk gebeliğim de çok sızı hissettim yüz üstü yatamadım kimyasal gebelikte bu belirti olmazmış muhtemelen ayırt etmek amaçlı sordu

Back