Yaaa maşallah sağ salim sağlıklıca gelsin inşallah bebişinnŞuan hamileyim 4 buçuk aylık olduk
Teşekkürler canım darısı senin ve tüm istiyenlerin başına ikiz benimki bir kız bir erkek dedi doktorumuzYaaa maşallah sağ salim sağlıklıca gelsin inşallah bebişinncinsiyet belli mi
Benimse aynı böyleydi 4 gün kala aynı gün kan testim 60 çıktı iki gün sonra 210 derken şuan 6. AyımdayımKızlar merhaba ben 8 aylık evliyim 4-5 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz fakat olmadı en son doktora gittim ve doktorum bana klomen verdi onu kullandım belki aranızda kullanan olmuştur. Şimdi ise adetime 6 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi var gibi emin olamadım rica etsem birde siz bakıp yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim..Eki Görüntüle 2643513 .
Yok gibi ama bence erken yapmışsınız 10 gün sonra yapın bir dahaKızlar merhaba ben 8 aylık evliyim 4-5 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz fakat olmadı en son doktora gittim ve doktorum bana klomen verdi onu kullandım belki aranızda kullanan olmuştur. Şimdi ise adetime 6 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi var gibi emin olamadım rica etsem birde siz bakıp yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim..Eki Görüntüle 2643513 .
Ayy ne güzel yaa maşallahh sağlıkla gelsinler canım benimTeşekkürler canım darısı senin ve tüm istiyenlerin başına ikiz benimki bir kız bir erkek dedi doktorumuz
Ay maşallahh sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım bende size yazmak istiyorum hamileymişim diye çok teşekkür ederimBenimse aynı böyleydi 4 gün kala aynı gün kan testim 60 çıktı iki gün sonra 210 derken şuan 6. Ayımdayıminşallah seninde pozitiftir
Adetime kadar tekrarlayacağım teşekkür ederimYok gibi ama bence erken yapmışsınız 10 gün sonra yapın bir daha
Bak benimde çok net değildiAy maşallahh sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım bende size yazmak istiyorum hamileymişim diye çok teşekkür ederim
Ay inşallah dua et bana olurmuuBak benimde çok net değildi
Evet koyulastigina göre hamilesin hayırlı olsunKızlaaarr Eki Görüntüle 2643770 eşim bu saatte işe gidiyor onu uğurladıktan sonra hemen test yaptımve böyle çıktı düne göre biraz daha belli etti kendini bir de siz bakınn
Bak bu sefer ben de gördümKızlaaarr Eki Görüntüle 2643770 eşim bu saatte işe gidiyor onu uğurladıktan sonra hemen test yaptımve böyle çıktı düne göre biraz daha belli etti kendini bir de siz bakınn
Dün gorememistim ama bugün ki testinde gördüm. İlk 5dk içinde çıktıysa hamilelik var gibi görünüyor cnm hayırlı olsun.Bak benimde çok net değildi
kesinlikle düne göre daha belli bak dediğim olacak inşallah hamilesin canımKızlaaarr Eki Görüntüle 2643770 eşim bu saatte işe gidiyor onu uğurladıktan sonra hemen test yaptımve böyle çıktı düne göre biraz daha belli etti kendini bir de siz bakınn
Canım bende 2. Çizgiyi görmedim. Ama için rahat etsin birkaç gün sonra bir daha dene istersen.Kızlar merhaba ben 8 aylık evliyim 4-5 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz fakat olmadı en son doktora gittim ve doktorum bana klomen verdi onu kullandım belki aranızda kullanan olmuştur. Şimdi ise adetime 6 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi var gibi emin olamadım rica etsem birde siz bakıp yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim..Eki Görüntüle 2643513 .
Yaa teşekkür ederim bugün kan testi yaptırmaya gidicem inşallahEvet koyulastigina göre hamilesin hayırlı olsun
SüperrrBak bu sefer ben de gördüm
5 dakika içinde çıktı canım teşekkür ederim kan testiyle netleştiricem inşallahDün gorememistim ama bugün ki testinde gördüm. İlk 5dk içinde çıktıysa hamilelik var gibi görünüyor cnm hayırlı olsun.
Ay inşallah kuzum kan testi yaptırmaya gidicem bugün bakalımkesinlikle düne göre daha belli bak dediğim olacak inşallah hamilesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?