Canım o dünkiydi bide bugün kini attım yeni bide ona bak istersenCanım bende 2. Çizgiyi görmedim. Ama için rahat etsin birkaç gün sonra bir daha dene istersen.
Yaaa fark etmemişim şimdi gördüm canım evet var hayırlı olsunCanım o dünkiydi bide bugün kini attım yeni bide ona bak istersen
hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallahAy inşallah kuzum kan testi yaptırmaya gidicem bugün bakalım ❤
Teşekkür ederim kan testiyle de netleştirelim deYaaa fark etmemişim şimdi gördüm canım evet var hayırlı olsun
İnşallah canım teşekkür ederimhadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah
İnşallah canım kan testi vermeden kimse bilmesin öyle idrarda çıkıp kanda çıkmadığı çok olıyor bende hep böyle oldu idrarda çıktı ama kanda yokTeşekkür ederim kan testiyle de netleştirelim de
İnşallah kanda da çıkar canım yaa dua edinnİnşallah canım kan testi vermeden kimse bilmesin öyle idrarda çıkıp kanda çıkmadığı çok olıyor bende hep böyle oldu idrarda çıktı ama kanda yok
inşallah güzel haberler alırsın canımSüperrr
İnşallah teşekkür ederiminşallah güzel haberler alırsın canım
Canım hamile kaldıktan 9 gün sonra kana geçiyor beta artıyor. 5 gün kalsa bile artması lazımdı. Ama istisnalar olmuyor mu var tabi. Kan testi negatif olup hamileligi olan insanlarda oluyor. En iyisi adeti beklemek sanirimKızlar gittim bugün hastaneye ama çıkmadı gebelik yok dedi doktor değer 0.22 çıktı adetime daha 5 gün var sizce yükselir mi? Negatif çıkıp sonradan hamile oldugunu öğrenen varmı?
Aaaa iki kere silik olunca bende Ümitlenmiştim İnanKızlar gittim bugün hastaneye ama çıkmadı gebelik yok dedi doktor değer 0.22 çıktı adetime daha 5 gün var sizce yükselir mi? Negatif çıkıp sonradan hamile oldugunu öğrenen varmı?
Canım şimdi şöyle anlatayım 15 mayısta ben doktora gittim hani neden gebe kalamıyorum bir sorunmu var diye doktor yumurtalıklarıma felan baktı hiçbir sorun yok dedi bana klomen diye bir hap verdi sanırım yumurtalıkların büyümesini sağlıyormuş. Bunu sabah akşam 5 gün kullan dedi 21 ve 23 mayısta eşinle ilişkiye gir dedi ben dediklerini yaptım hatta dediği günlerden sonra 2 gün arayla iki kez daha ilişkiye girdim eşimle. En son adet gördüğüm tarih 11 mayıs şimdide adetime 4 gün var o yüzden adeti bekliyorum yani kan testi negatif çıktıya hevesim kırıldı. Biraz uzun yazdım ama senin düşüncen neGeç döllenme falan olmuştur belki .kesin yumurtlama gününden eminsen üzerinden en az 12gun geçmesi lazım. Adet olmazsan ümit her zaman var .canını sıkma cnm inşallah vardir
Döllenmeden 8-9 gün sonra kanda çıkıyor bence kanda baktırCanım şimdi şöyle anlatayım 15 mayısta ben doktora gittim hani neden gebe kalamıyorum bir sorunmu var diye doktor yumurtalıklarıma felan baktı hiçbir sorun yok dedi bana klomen diye bir hap verdi sanırım yumurtalıkların büyümesini sağlıyormuş. Bunu sabah akşam 5 gün kullan dedi 21 ve 23 mayısta eşinle ilişkiye gir dedi ben dediklerini yaptım hatta dediği günlerden sonra 2 gün arayla iki kez daha ilişkiye girdim eşimle. En son adet gördüğüm tarih 11 mayıs şimdide adetime 4 gün var o yüzden adeti bekliyorum yani kan testi negatif çıktıya hevesim kırıldı. Biraz uzun yazdım ama senin düşüncen ne
Dün kan testi yaptırdım 0.22 çıktı acaba diyorum geç döllenme felan mı,Döllenmeden 8-9 gün sonra kanda çıkıyor bence kanda baktır
Sonraki ilişkilerinde olduysa döllenme daha kanada yansımaz,adet görene kadar bekliceksin mecburDün kan testi yaptırdım 0.22 çıktı acaba diyorum geç döllenme felan mı,umudumu kesmiyorum nedense
Beklemek zor ama bekleyeceğim mecbur yapıcak bişey yok teşekkür ederim canımSonraki ilişkilerinde olduysa döllenme daha kanada yansımaz,adet görene kadar bekliceksin mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?