• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Kızlar merhaba ben 8 aylık evliyim 4-5 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz fakat olmadı en son doktora gittim ve doktorum bana klomen verdi onu kullandım belki aranızda kullanan olmuştur. Şimdi ise adetime 6 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi var gibi emin olamadım rica etsem birde siz bakıp yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim..Eki Görüntüle 2643513 .
Benimse aynı böyleydi 4 gün kala aynı gün kan testim 60 çıktı iki gün sonra 210 derken şuan 6. Ayımdayım 😍 inşallah seninde pozitiftir

Kızlar merhaba ben 8 aylık evliyim 4-5 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz fakat olmadı en son doktora gittim ve doktorum bana klomen verdi onu kullandım belki aranızda kullanan olmuştur. Şimdi ise adetime 6 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi var gibi emin olamadım rica etsem birde siz bakıp yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim..Eki Görüntüle 2643513 .
Yok gibi ama bence erken yapmışsınız 10 gün sonra yapın bir daha

Eklentiler

• B290ED21-2EBA-4CAC-B928-D4E4D32BADDE.jpeg
    B290ED21-2EBA-4CAC-B928-D4E4D32BADDE.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 46
Canım bende 2. Çizgiyi görmedim. Ama için rahat etsin birkaç gün sonra bir daha dene istersen.

Back