ben hayalet çizgi dedikleri çizgiyi gördüm bence hamilesiniz inşallah gönlünüzdeki olur RABBİM o sevinci yaşamayı nasip etsin dileyen isteyen hak eden herkeseKızlar merhaba ben 8 aylık evliyim 4-5 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz fakat olmadı en son doktora gittim ve doktorum bana klomen verdi onu kullandım belki aranızda kullanan olmuştur. Şimdi ise adetime 6 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi var gibi emin olamadım rica etsem birde siz bakıp yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim..Eki Görüntüle 2643513 .
Peki teşekkür ederimTeste göre hamile değilsiniz maalesef. Ben 2 çizgiyi hafif bile olsa goremedim
Yaa amin inşallah yarın 2 günde bir tekrarlarım testi çok teşekkür ederimben hayalet çizgi dedikleri çizgiyi gördüm bence hamilesiniz inşallah gönlünüzdeki olur RABBİM o sevinci yaşamayı nasip etsin dileyen isteyen hak eden herkese
Tamamm adeti bekleyim o zaman ama geçmiyor günler :) teşekkür ederimikinci çizgiyi göremedim. Adete 6 gun var cok erkennnn. Adet den bir gun önce yapin varsa cikar. Eger gec dollenme ise adet gecikir o zama net ogrenirsiniz
ilk idrarla yapın mümkünse doğru sonuç için ama hayalet çizgiyi gördümYaa amin inşallah yarın 2 günde bir tekrarlarım testi çok teşekkür ederim
Tamam yarın yapıcammmilk idrarla yapın mümkünse doğru sonuç için ama hayalet çizgiyi gördüm
inşallah görürüm konunuzu göremezsem mesaj atın merak ettim şimdi :)Tamam yarın yapıcammm
Tamam atarım mutlaka çok teşekkür ederiminşallah görürüm konunuzu göremezsem mesaj atın merak ettim şimdi :)
Gerçekten mii ya haveslenmek istemiyorum ama o kadar test yaptım ilk defa böyle gördüm dedim ki acaba hayal mi görüyorum inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder hepimize isteyen herkese çok teşekkür ederimİkinci çizgi gözüküyor benim de transferin 5. Günü böyleydi bence var..
Tabi sevinmek için çok erken ama bende hiç ikinci çizgi çıkmazdı kuruma izi derler o bile çıkmazdı aynı benim testim de böyleydi sabah ilk idrar ile tekrar dene biraz daha koyu çıkarsa bence var..Gerçekten mii ya haveslenmek istemiyorum ama o kadar test yaptım ilk defa böyle gördüm dedim ki acaba hayal mi görüyorum inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder hepimize isteyen herkese çok teşekkür ederim
İnşallah canım benim çok heyecanlandım teşekkür ederimorda bi hayalet gordum sanki
valla ben gordum ama epey epeyy erken yapmisin sabirsizİnşallah canım benim çok heyecanlandım teşekkür ederim
Evet tabiki erken canım ama inşallah vardırTabi sevinmek için çok erken ama bende hiç ikinci çizgi çıkmazdı kuruma izi derler o bile çıkmazdı aynı benim testim de böyleydi sabah ilk idrar ile tekrar dene biraz daha koyu çıkarsa bence var.. Eki Görüntüle 2643544 silmemisim resmi bak benimki bu..
valla ben gordum ama epey epeyy erken yapmisin sabirsizhakkinda hayirrlisi ins
Şuan hamileyim 4 buçuk aylık oldukEvet tabiki erken canım ama inşallah vardırbu arada sen şuan hamile misin doğdumu bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?