- 1 Haziran 2018
- 5.307
- 15.876
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatife çevirdim sizin için. Ama bence başka marka ile tekrar deneyin ben bu markaya güvenmiyorumBunda da yok dimi detaylı bi bakar mısınız mümkünse
Var bunda canmBunda da yok dimi detaylı bi bakar mısınız mümkünse
Heves değil zaten evladım var şükür kronik rahatsızım ondanlHevesını kırmak istemem ama cnm bu marka hep kandırıyor insanları
TeşekkürlerGölge gibi gördüm sanki çok net değil resimde var gibi![]()
Gebelikte kullanımı sakıncalı bi ilaçsa gidin ya da doktorunuzu arayın. Sürekli gittiğiniz bi doktor yoksa instagramda kadın doğum doktorları var birine mesaj attığınız taktirde size yardımcı olurlarBu sabahta bunu yaptım hastaneye gitmeme gerek var mı ki sizce ağır ilaç kullanıyorum ?
Siliklik var evet anlamadigim spiralle nasil hamile kaldiniz ya oluyomu kiBugünde böyle ilaçta kullaniyorum doktora gitmeme gerek var mı sizce bulunduğum yerde hastane 30 km malum viruste var yanıtlarsanız sevinirim
İki ayrı markayla denedim hepsiyle sabah yaptım kalan çok duydum virüs var bide hayırlısı bakalımSiliklik var evet anlamadigim spiralle nasil hamile kaldiniz ya oluyomu ki![]()
Gebelik var gorunuyoİki ayrı markayla denedim hepsiyle sabah yaptım kalan çok duydum virüs var bide hayırlısı bakalım
Var mı sizce ihtimal vermedigim için evet gebelikte sakıncalı ama inanın şuan hastanelerden kovaliyorlar hay Allah napsam bilemedimGebelikte kullanımı sakıncalı bi ilaçsa gidin ya da doktorunuzu arayın. Sürekli gittiğiniz bi doktor yoksa instagramda kadın doğum doktorları var birine mesaj attığınız taktirde size yardımcı olurlar
Siz yine bi uzmana sorun benceVa
Var mı sizce ihtimal vermedigim için evet gebelikte sakıncalı ama inanın şuan hastanelerden kovaliyorlar hay Allah napsam bilemedim
Teşekkür ederim canımSiz yine bi uzmana sorun bence