Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim kronik rahatsızlığim var spiral ile korunuyorum emin olamadım malum viruste var yanıtlarsanız sevinirim.
[/QUOTE
Pozitif![]()
Hemen yaptım canım ama 1 saat geçmiştir en fazlaCanım test kurumuş gibi duruyor ama ne zaman yapmıştın
Bide böyle var sanki silik çizgi var gibi ama emin olamadım sizce ?Çizgi var canm emin olmak icin kan ver
Adet olamam gereken günde sadece peçeteye geliyor anliyamadim o yüzden şüpheye düştüm kesildi sonradaVar gibi sanki, gecikmeniz var mı?
Bence hamıke degılsınız.aynı cızgı benımde basıma geldı bı kac defa kuruduktan sonra cizfilerBide böyle var sanki silik çizgi var gibi ama emin olamadım sizce ?
Adet olmam gereken günde sadece peçeteye geliyor anliyamadim o yüzden şüpheye düştümBen göremedim bişeyAdetiniz gecikti mi ne kadar var?
Teşekkür ederim canım ağır hastayım ilaç kullanıyorum da ondanBence hamıke degılsınız.aynı cızgı benımde basıma geldı bı kac defa kuruduktan sonra cizfiler
Aslında sabah yaptım ama yoktur diye önemsemedim sonradan kasiklarimda baskı var şüphe duydum teşekkür ederim bir kaç gün daha geçsin yine yaparım tahlilde yaptirmaiyorum bulunduğum yer uzak bayaİnşallah değilsindir canım .Spiralin kontrolünü düzgün yaptırıyorsan sıkıntı olmaz bence .Eğer adetim sökülmezse ,Sabah ilk idrarla tekrar yap .ilk 10 dk da çıkan sonuç önemli .Eğer çıkarsa kan testi verirsin .
Bunda yok çizgi en garantisi kan testiBide böyle var sanki silik çizgi var gibi ama emin olamadım sizce ?
Bunda da yok dimi detaylı bi bakar mısınız mümkünseBunda yok çizgi en garantisi kan testi
Geçmiş olsun canım ben görüyorum çizgi var gibi ama ikinci attığın fotoda göremedim çizgi bence tekrar Bir test yapMerhaba benim kronik rahatsızlığim var spiral ile korunuyorum emin olamadım malum viruste var yanıtlarsanız sevinirim.
Teste göre hamile degilsiniz.Bunda da yok dimi detaylı bi bakar mısınız mümkünse
Bunda silik çizgi var ama güvenilir bi marka değil buBunda da yok dimi detaylı bi bakar mısınız mümkünse