Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seddd97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
104
52
48
28
Arkadaşlar merhaba herkese. Reglime 7 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çok aşırı hayalet biz çizgi vardı resmini paylaşıcam şuanda reglim bir gün gecikti birde siz bakar mısınız teste hayal mi görüyorum ben

Göremedim canım 1 gün geçince mi yaptın bunu?

Ben göremedim bişey
Başka test yok mu 7 gün geçmiş varsa yeni testte çıkar

Ben hafif bi çizgi gördüm canım . Benimde erken yaptığımda böyle çok silik bi çizgi vardı . Hatta gebelik yok diye düşünmüştüm . Ama 10 gün sonra tekrar yaptığımda çizgi belirgindi . İnşallah sende de vardır . Rabbim gönlüne göre versin

Yaaa beni çok sevindirdin canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerini hatırlıyor musun peki canım bir 4 gündür altkarınım aşırı şişiyor 2 3 dklık hafif regli sancısı giriyor sonra geçiyor o yüzden biraz umutluyum bide bu ay hsg filmi çekindim temiz çıktı çok şükür 18 aydır deniyoruz beceremedik bir türlü

Canım herkeste Belirtiler farklı olabilir . Ama bende sürekli adet sancısı vardı ve sağ kasığıma ara ara sancılar oluyodu . Bide hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce değişiK bi tat oluşmuştu ağzımda öğrendim ki 6 haftalık hamileymişim . sürekli adet olacakmışım gibi ağrılar en belirgin belirtiydi bende

Anlıyorum peki 6 haftalık olduğuna göre adetin baya geciktiğinde öğrenmiştin sanırım

Ben gördüm çok silik bi çizgi. İnşallah hamilesindir

Evet canım adetlerimde bi düzensizlik vardı zaten o yüzden hamile olduğumu düşünmemiştim .
Anladım canım benim düzenlidir 1 haftadır kasık sırt ağrısı çekiyorum bazı günler kronik hatta şu son 2 günde bel ağrısıda eklendi hayırlısı olsun diyorum ve beklemedeyim bakalım

Bu regl sancıları sökülüyormuşsun gibi ise eğer kesinlikle bi idrar testi yap sabah öğlen farketmez bende geçen hafta bu sancılar sayesinde öğlen dayanamayıp idrar testi yaptım net pozitif cıktı üstelik ertesi gün beta hcg 54 cıktı yani belki bi gün önce değerim 30 civarıydı ve idrara sıkışık bile değildim bence sabah yaparsan pozitifi görebilirsin eğer gebelik varsa

Yani sökülüyormuşsun gibi derken anlayamadım sen sancılarını regli gününde mi hissettin acaba şuan mesela alt karnımda aşırı şişlik var regli olacakmış gibi ama ağrı yok ani hareketlerde batmalar yaşıyorum o kadar ve regli olucakken alt karın sertleşir ya o sertliğin 2 katı bişeyim şuan taş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…