- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Seni görünce hep hamileliğimi öğrenmem gelicek aklımaBen göremedim
Ah canım benim Sağlıkla gelsin inş bebişinnnSeni görünce hep hamileliğimi öğrenmem gelicek aklıma
Görmek istediğim içinmi görüyorum bilemedim ama bende sanki gördüm çook inceeArkadaşlar merhaba herkese. Reglime 7 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çok aşırı hayalet biz çizgi vardı resmini paylaşıcam şuanda reglim bir gün gecikti birde siz bakar mısınız teste hayal mi görüyorum benEki Görüntüle 2611170
Hep edicem inanki çünkü hic hamile kaldıgımı düsünmüyordum umudum yoktu sürekli ovulasyon testlerim pik cıkıyordu ve 1 hafta önce test yapmıstım negatif cıkmıstı şuan miniğim 14 günlükAh canım benim Sağlıkla gelsin inş bebişinnnbanada dua ediver içinden bir saniye geçirsen bile yeter
Ben regle 4 gün kala aşırı yoğun böyle sanki adet olmuşum da aşırı kanamam varmış gibi sancı çektim kıvrandım nerdeyse ama sökülmedim önceki hamileliğimde de böyle olmuştu idrar testi yaptım ve gebe olduğumu öğrendimYani sökülüyormuşsun gibi derken anlayamadım sen sancılarını regli gününde mi hissettin acaba şuan mesela alt karnımda aşırı şişlik var regli olacakmış gibi ama ağrı yok ani hareketlerde batmalar yaşıyorum o kadar ve regli olucakken alt karın sertleşir ya o sertliğin 2 katı bişeyim şuan taş gibi
Çok sağol canımHep edicem inanki çünkü hic hamile kaldıgımı düsünmüyordum umudum yoktu sürekli ovulasyon testlerim pik cıkıyordu ve 1 hafta önce test yapmıstım negatif cıkmıstı şuan miniğim 14 günlükallah hepinize nasip etsin
Bende öyle düşünüyordum ama sizlerin yorumları çok güzelGörmek istediğim içinmi görüyorum bilemedim ama bende sanki gördüm çook incee
Yaa ben normaldede şiddetli sancı çeken biri değilim ama bu sefer aşırı göğüs ağrısı kasık ve sırt ağrısı çekiyorum bakalım inşallah vardırBen regle 4 gün kala aşırı yoğun böyle sanki adet olmuşum da aşırı kanamam varmış gibi sancı çektim kıvrandım nerdeyse ama sökülmedim önceki hamileliğimde de böyle olmuştu idrar testi yaptım ve gebe olduğumu öğrendim
Inşallah hayırlısıı olsunBende öyle düşünüyordum ama sizlerin yorumları çok güzelinşallah test yanılmaz
Amin inşallah çok sağolInşallah hayırlısıı olsun
Çok teşekkürler bu 7 gün önce yapılmış testti bir kaç gün sonra olmazsa reglim yapıcam mutlakaGoremedim ama benim testlerde oyle cikiyodu ben cizgiyi goruyodum reglime 3 4 gün kala ama resim atinca kimse gormuyodu tekrarlayin gebelik varsa koyulasicaktir
Insallah pozitiftirÇok teşekkürler bu 7 gün önce yapılmış testti bir kaç gün sonra olmazsa reglim yapıcam mutlaka❤
Ay hadi inşallah çok istiyorum bebeğim olsun 18 aydır çabalıyoruz umarım rabbim yüzümüze gülmüştür sonundaInsallah pozitiftirbenim reglime 2 gün kala silikti ama regl sonrasi koyulasti
Yaaa insallah siz oyle diyince su 18 ay gozumun onunden gecti benimde oyle ugrastim cok Allah bu ay nasip etti darisi sizin basiniza olsunAy hadi inşallah çok istiyorum bebeğim olsun 18 aydır çabalıyoruz umarım rabbim yüzümüze gülmüştür sonunda
Amin inşallahYaa
Yaaa insallah siz oyle diyince su 18 ay gozumun onunden gecti benimde oyle ugrastim cok Allah bu ay nasip etti darisi sizin basiniza olsun
Çok geç sayılmaz benim ya şuan gecikmemin 2. GünündeyimBende sizin gibi geç yapayım dedim dış gebelik çıktı ölümden döndüm hakkınızda hayırlısı
Bende zor tutuyorum kendimi ama olumsuz sonuç almaktanda çok korkuyorum o yüzden bekliyorumMerak ettim yeni testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?