Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya bişey sormak istiyorum ben şubatın 16 sında ilişki yaşadım bu mart ayında 16 sında regli oldum tam sökülmedi ama stres yaptım acaba ondan mı ağrım var 2 3 haftadır hafiften sol kasıgımda. Martin 20 sinde kan test yaptım negatif çıktı acaba hamilelik gibi bi durum olsa kesin sonuç verirdi dimi kan testinde artık psikolojik mi bilmiyorum karnım şişiyor gibi hissetmeye başladım.
Merhaba adetime 4 gün var 2 kere test yaptım ikisindede bu şekilde çıktı.. 1 saat sonra falan 2. Cizgi belirdi sizce test bozuk mu böyle bisey başına gelen varmi
Merhaba adetime 4 gün var 2 kere test yaptım ikisindede bu şekilde çıktı.. 1 saat sonra falan 2. Cizgi belirdi sizce test bozuk mu böyle bisey başına gelen varmi
Selam daha önceki hamileliğimde adetime bir gün kala yapmıştım ve 1 gün sonra kenara koyduğum teste baktığımda çok daha silik çıkmıştı. Geçen ay kuruma çizgisi bile çıkmamıştı. (((Belki testten teste fark olabilir. Bu kullandığım one step...Cumartesi günü tekrar yapıp yazaıcam. Baktığınız için teşekkürler:)))