• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ediyorum canım🥰
Ya bişey sormak istiyorum ben şubatın 16 sında ilişki yaşadım bu mart ayında 16 sında regli oldum tam sökülmedi ama stres yaptım acaba ondan mı ağrım var 2 3 haftadır hafiften sol kasıgımda. Martin 20 sinde kan test yaptım negatif çıktı acaba hamilelik gibi bi durum olsa kesin sonuç verirdi dimi kan testinde artık psikolojik mi bilmiyorum karnım şişiyor gibi hissetmeye başladım.

Merak ettim yeni testi
Merhaba 👋👋adetime 4 gün var 2 kere test yaptım ikisindede bu şekilde çıktı.. 1 saat sonra falan 2. Cizgi belirdi sizce test bozuk mu böyle bisey başına gelen varmi🙋‍♀️🙋‍♀️

Eklentiler

• 20200423_064431.jpg
    20200423_064431.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba 👋👋adetime 4 gün var 2 kere test yaptım ikisindede bu şekilde çıktı.. 1 saat sonra falan 2. Cizgi belirdi sizce test bozuk mu böyle bisey başına gelen varmi🙋‍♀️🙋‍♀️
Kuruma cizgisi bu. Pozitif olunca aninda beliriyor test zaten canim

geçen ay ve önceki aylarda kuruma çizgisi bile çıkmamıştı. 1 saat sonra daha da belirginleşti. onun fotosunuzda
Kuruma cizgisi bu. Pozitif olunca aninda beliriyor test zaten canim
Selam daha önceki hamileliğimde adetime bir gün kala yapmıştım ve 1 gün sonra kenara koyduğum teste baktığımda çok daha silik çıkmıştı. Geçen ay kuruma çizgisi bile çıkmamıştı. :((((Belki testten teste fark olabilir. Bu kullandığım one step...Cumartesi günü tekrar yapıp yazaıcam. Baktığınız için teşekkürler:)))

Back