• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba herkese. Reglime 7 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çok aşırı hayalet biz çizgi vardı resmini paylaşıcam şuanda reglim bir gün gecikti birde siz bakar mısınız teste hayal mi görüyorum ben😊Eki Görüntüle 2611170
Görmek istediğim içinmi görüyorum bilemedim ama bende sanki gördüm çook incee 😃

Ah canım benim Sağlıkla gelsin inş bebişinnn 👼🏻🎈banada dua ediver içinden bir saniye geçirsen bile yeter 😍🌸💐
Hep edicem inanki çünkü hic hamile kaldıgımı düsünmüyordum umudum yoktu sürekli ovulasyon testlerim pik cıkıyordu ve 1 hafta önce test yapmıstım negatif cıkmıstı şuan miniğim 14 günlük 🙏🧡 allah hepinize nasip etsin

Yani sökülüyormuşsun gibi derken anlayamadım sen sancılarını regli gününde mi hissettin acaba şuan mesela alt karnımda aşırı şişlik var regli olacakmış gibi ama ağrı yok ani hareketlerde batmalar yaşıyorum o kadar ve regli olucakken alt karın sertleşir ya o sertliğin 2 katı bişeyim şuan taş gibi
Ben regle 4 gün kala aşırı yoğun böyle sanki adet olmuşum da aşırı kanamam varmış gibi sancı çektim kıvrandım nerdeyse ama sökülmedim önceki hamileliğimde de böyle olmuştu idrar testi yaptım ve gebe olduğumu öğrendim

Hep edicem inanki çünkü hic hamile kaldıgımı düsünmüyordum umudum yoktu sürekli ovulasyon testlerim pik cıkıyordu ve 1 hafta önce test yapmıstım negatif cıkmıstı şuan miniğim 14 günlük 🙏🧡 allah hepinize nasip etsin
Çok sağol canım 🌸😘😘

Ben regle 4 gün kala aşırı yoğun böyle sanki adet olmuşum da aşırı kanamam varmış gibi sancı çektim kıvrandım nerdeyse ama sökülmedim önceki hamileliğimde de böyle olmuştu idrar testi yaptım ve gebe olduğumu öğrendim
Yaa ben normaldede şiddetli sancı çeken biri değilim ama bu sefer aşırı göğüs ağrısı kasık ve sırt ağrısı çekiyorum bakalım inşallah vardır 😊 çarşambaya kadar olmazsam inşallah perşembe test yapıcam

Goremedim ama benim testlerde oyle cikiyodu ben cizgiyi goruyodum reglime 3 4 gün kala ama resim atinca kimse gormuyodu tekrarlayin gebelik varsa koyulasicaktir

Goremedim ama benim testlerde oyle cikiyodu ben cizgiyi goruyodum reglime 3 4 gün kala ama resim atinca kimse gormuyodu tekrarlayin gebelik varsa koyulasicaktir
Çok teşekkürler bu 7 gün önce yapılmış testti bir kaç gün sonra olmazsa reglim yapıcam mutlaka❤️

Yaa
Ay hadi inşallah çok istiyorum bebeğim olsun 18 aydır çabalıyoruz umarım rabbim yüzümüze gülmüştür sonunda🥰
Yaaa insallah siz oyle diyince su 18 ay gozumun onunden gecti benimde oyle ugrastim cok Allah bu ay nasip etti darisi sizin basiniza olsun 💕

Bende sizin gibi geç yapayım dedim dış gebelik çıktı ölümden döndüm hakkınızda hayırlısı🤲🏽

Back