Reglim 2 gün gecikti,beyaz akıntı

Kızlar merhaba bu ay adetim gecikti normalde hiç şaşmaz,hadi 1-2 gün geciksin diyorum önemli değil,bu ay diğer aylara göre adetten 4-5 gün önce göğüslerim o kadar çok acıdı ki dokunmuyordum,yürürken bile acıyordu(daha önce böyle olmamıştı)
Dün regl olmam gerekiyordu bir ıslaklık hissetim bi baktım beyaz akıntı gelmiş,dün beyaz akıntı geldi ara ara,bugün yine regl olmadım sağ Kaşık hafif batıyor ama o regl döneminde hep olurdu.Regle 1 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı,şimdi 4-5 gün geçmeden pek yapasım yok.Ne önerirsiniz acaba yorumlara açığım
Aynis8ji ben yaşıyorum canim ne yapscwm bilmiyorum test yapmak istemiyorum negatif olacak diye

Aynis8ji ben yaşıyorum canim ne yapscwm bilmiyorum test yapmak istemiyorum negatif olacak diye
Benim testim gecikmenin 3.gününe kadar negatif çıktı,4 ve 5.günlerde silik çıktı.Şu an beta takibindeyim artışını bekliyoruz.Erken öğrenmek de iyi değil gerçekten en güzeli regl gecikmesinin 10. Gününde test yapmak,böyle diyorum ama bebek bekleyen biri için bu dediğim kolay olmuyor tabi 🙏☺️

Benim testim gecikmenin 3.gününe kadar negatif çıktı,4 ve 5.günlerde silik çıktı.Şu an beta takibindeyim artışını bekliyoruz.Erken öğrenmek de iyi değil gerçekten en güzeli regl gecikmesinin 10. Gününde test yapmak,böyle diyorum ama bebek bekleyen biri için bu dediğim kolay olmuyor tabi 🙏☺️
Kuzum başka belirtilerin varmıydi

Allah im sana şükürler olsun Allah im tez vakitte benimde bebeğim olacak diye sana şükür etmeyi nasip et bana Allah im Amin çok sevindim.hamilesin bana dua et Allah hatırına adım harika

Merhabalar adet gecikmesinin 3. Gunundeyim 3 gün önce kan verdim negatif çıktı ama regli de olmadım sizce sonradan pozitif e döner mi ?

Merhabalar adet gecikmesinin 3. Gunundeyim 3 gün önce kan verdim negatif çıktı ama regli de olmadım sizce sonradan pozitif e döner mi ?
Kanı regl gecikmesinin 3.günü mü vermiştiniz? Eğer öyleyse az da olsa çıkardı diye düşünüyorum,regl gecikmesinin 1.günü verdiyseniz çıkmadıysa eğer ve hala regl olmadıysanız gecikmenin 5.gününde tekrar kan verin bence,adetiniz düzenli midir?Bu ay antibiyotik kullandınız mı? Belirtileriniz var mı ?

Kanı regl gecikmesinin 3.günü mü vermiştiniz? Eğer öyleyse az da olsa çıkardı diye düşünüyorum,regl gecikmesinin 1.günü verdiyseniz çıkmadıysa eğer ve hala regl olmadıysanız gecikmenin 5.gününde tekrar kan verin bence,adetiniz düzenli midir?Bu ay antibiyotik kullandınız mı? Belirtileriniz var mı ?
Kanı regl gecikmesinin 1. Günü yani ilk adeti beklediğim gün verdim negatif çıktı hala gelen giden yok kaset test yaptım negatif. Antibiyotik kullanmadım 1 ay öncesi hsg çektirdim. Sadece göğüs hassasiyeti var şuan

X