- 2 Mart 2017
- 54
- 44
- 8
- Konu Sahibi Hmyraaackr
-
Testin markasi ne ?Merhaba kızlar aklımı kaybetmek üzeriyim okadar çok üzüldüm ki dizinde fikirleriniz almak istedim adetini 3 gün geçti test yaptım çıktı ama kanda negatif başına böyke birley gelen var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
After 10 ultra erken gebelik testiTestin markasi ne ?
İnşallah cnmKanda idrardan önce çıkar normalde kuzum inşallah vardır ya
5.0 cnmKanda kaç çıktı, değer olarak?
Bende öyle düşündüm doktora gösterdim burda 5 yok demek dedi refarans sayısı buymus ondan 1 gün sonra ama koyu kahve akıntı geldi ogün doktor alttan baktı birley yok dedi bende olan gitti diye çok korkuyorumBence gebelik oluşmaya başlamış. ☺
5ten sonra hamilelik diye biliyorum ben. Kan testin negatif sayılmıyor bence. ☺
Bende öyle düşündüm doktora gösterdim burda 5 yok demek dedi refarans sayısı buymus ondan 1 gün sonra ama koyu kahve akıntı geldi ogün doktor alttan baktı birley yok dedi bende olan gitti diye çok korkuyorum
Yarın hormon testi yaptırıcam ve betada istiycem eğer birley demezse başka doktora gidicem böyle kafayı yemektense gitmek daha mantıklıAllah Allah..
İnşallah giden falan yoktur canım sen üzülme. Başka doktora gitme şansın yok mu?
Bence gebelik var değeri 2 olup hamile olanlar var 2 gün sonra artış olması önemli. Ayrıca alttan bakmş ne anlamş 1000 den önce alttan gözükmüyor. Sen içini ferah tut yarın inşallah güzel haberler alacaksın. O lekede yerleşmedir sıkma canınıYarın hormon testi yaptırıcam ve betada istiycem eğer birley demezse başka doktora gidicem böyle kafayı yemektense gitmek daha mantıklı
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir haber vericemBence gebelik var değeri 2 olup hamile olanlar var 2 gün sonra artış olması önemli. Ayrıca alttan bakmş ne anlamş 1000 den önce alttan gözükmüyor. Sen içini ferah tut yarın inşallah güzel haberler alacaksın. O lekede yerleşmedir sıkma canını
İnşallah Canım benimBencede hamilesiniz siz değerinizin yükselmesini bekleyin inşallah kimyasal falan değildir sağlıklı hamileliğiniz olur
Merhaba kızlar aklımı kaybetmek üzeriyim okadar çok üzüldüm ki dizinde fikirleriniz almak istedim adetini 3 gün geçti test yaptım çıktı ama kanda negatif başına böyke birley gelen var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?