- 18 Ocak 2018
- 3
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Hmyraaackr
Hamilesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajların hepsini okumadan yazıyorum bugün tekrar yaptırsaydın kan testi. 5ten yukarısı pozitif ama idrarda çıkması ilginç yeniden yaptın mı?Bende öyle düşündüm doktora gösterdim burda 5 yok demek dedi refarans sayısı buymus ondan 1 gün sonra ama koyu kahve akıntı geldi ogün doktor alttan baktı birley yok dedi bende olan gitti diye çok korkuyorum
belkide test buzuk tur kanda negatif çıktıysa doğrudur çünkü yanılma payı 0 maalesef üzgünüm ) :Merhaba kızlar aklımı kaybetmek üzeriyim okadar çok üzüldüm ki dizinde fikirleriniz almak istedim adetini 3 gün geçti test yaptım çıktı ama kanda negatif başına böyke birley gelen var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Yok cnm yapmadım adetimde hala keke şeklinde kan geliyor yarın doktora gidicemcanim cok merak ettim.hamilemisin ayni durumdayim canim idrar testi pozitif kan.negatif cikti bendr bekliyorum adet olmad.daha lutfen cevap yaz mesaji gorunce kan degeri kac oldu
Malesef cnm bekliyoruzKızlar sizce gebelik varmı ?
Bende bı testle öğrenmiştim genelde doğru çıkıyor ama sana tavsiyem iki gün sonra tekrar yap Koyulaşma varmı takip et ondan sonra kan ver kanda değer düşük çıkıyo sürekli kan verip artısı takip etmek çok stresliKızlar off bi brnim teste de bakın predictör early yaptım yanılma payı var mı adetimin 25.günü
Evet öyle yapayım çok sağolBende bı testle öğrenmiştim genelde doğru çıkıyor ama sana tavsiyem iki gün sonra tekrar yap Koyulaşma varmı takip et ondan sonra kan ver kanda değer düşük çıkıyo sürekli kan verip artısı takip etmek çok stresli
cok teşekkürler canim :)Adet olmuşsun hemde 7 gün ve her zaman ki miktar hamile olman mucize olur![]()