10 muu beniii vurr benii onlaraaaa verme :)) 10 çok. Bir arkadaşım ilişkiye girip 8. Gün kan testine koşuyordukıyamam canım ya amın ınsallah ben on gun falan bekledım eşim almadı bı turlu haklısın ınsan bekleyemıyo :)
bende baslarda oleydım ama kan testı degıl evde ypıyordum bı sure sonra bıraktım hayalkırıklıgı yasamaktan bıkmıstım o yuzden bu kadar bekledım canım :)10 muu beniii vurr benii onlaraaaa verme :)) 10 çok. Bir arkadaşım ilişkiye girip 8. Gün kan testine koşuyordu
insallah hamılesındır canım suphe ıle bekleyecegıne testın varsa yap yanı adete bır hafta kala yapıp da sonucu ogrenenlerı duydum benYarın 32. Gün
Bizim denemede 7. Ayımız
ah ah bılmez mıyım benımkıde aynını yapıyo ınsanın ıcınden de suphe cıkmıyo benımde hıç bır belırtım yok adet gecıkmesınden baskaHiç bir belirtim yok kuzum ya hiç. Bir tek karınımın altı batıyor gibi . Minik minik. Testim yok eşim aldırmıyor :))
bence pozıtıf benımkı bundan daha da sılıktıkızlar yukarıdaki dün,aşağıdaki bugün yaptığım sonuç. nolur banada bi el atınreglime 3 gün var. ve reglime 5gün kala kahve rengi azıcık azıcık lekelenmem oldu.(forumda araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş) çok meraktayım. yarın kan testi yaptırıcamEki Görüntüle 2109689
senın kanaman nasıl oldu yogun mukızlar yukarıdaki dün,aşağıdaki bugün yaptığım sonuç. nolur banada bi el atınreglime 3 gün var. ve reglime 5gün kala kahve rengi azıcık azıcık lekelenmem oldu.(forumda araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş) çok meraktayım. yarın kan testi yaptırıcamEki Görüntüle 2109689
yok cok hafif leke leke kahverengi. hatta ped fln koymadım sadece peçeteye geldisenın kanaman nasıl oldu yogun mu
benımde suan kanamam var ıkı uc damla geldı bugun ama bence senınkı yerlesme kanaması da kendımınkınden emın degılım cunku adetım gecelı cok oldu yerlesme kanamasıya adetten once yada adet gunu gectıkten bıkac gun sonra oluyormus dıye okudumyok cok hafif leke leke kahverengi. hatta ped fln koymadım sadece peçeteye geldi
yarın verecekmısın kanyok cok hafif leke leke kahverengi. hatta ped fln koymadım sadece peçeteye geldi
evet bende yerleşme kanamasını adetten bikaç gün önce diye biliyorum. yarın sabah sağlık ocağında vericem kanı. çok heyecanlıyım.herşeyi deli gibi araştırıyorum kimyasla gebelik dış gebelik ne bilim insan nette dolandıkça kafayı yiyiyor. bide silik çıkıpta hamile kaşmayanlarda azımsanamayacak sayıda. senin leke kahveyse ve regl olmadıysan belki umut var diye düşünüyorum ben.yarın verecekmısın kan
evet ınsan ne yapacagını sasırıyo gırmedıgı sıte bakmadıgı sey kalmıyo benım de kahverengı acık pembe geldı daha regl olmadım allaha sukur. yarın bende yıne kan verıcem sende yaz mutlaka sonucunu burayaevet bende yerleşme kanamasını adetten bikaç gün önce diye biliyorum. yarın sabah sağlık ocağında vericem kanı. çok heyecanlıyım.herşeyi deli gibi araştırıyorum kimyasla gebelik dış gebelik ne bilim insan nette dolandıkça kafayı yiyiyor. bide silik çıkıpta hamile kaşmayanlarda azımsanamayacak sayıda. senin leke kahveyse ve regl olmadıysan belki umut var diye düşünüyorum ben.
tamamdır yarın sonuçları alınca burda güzel haberlerle buluşalım olur mu? olmasada Allahtan olursada Allahtan. Umut kaybetmece yokevet ınsan ne yapacagını sasırıyo gırmedıgı sıte bakmadıgı sey kalmıyo benım de kahverengı acık pembe geldı daha regl olmadım allaha sukur. yarın bende yıne kan verıcem sende yaz mutlaka sonucunu buraya
herhangıbı bı tedavı goruyomusun eger catlatma ıgnesı falan kullanmadıysan slık cızgı den korkma. bende cok baktım su son bı hafta sılık cıkıp da negatıf olan cok az okudumevet bende yerleşme kanamasını adetten bikaç gün önce diye biliyorum. yarın sabah sağlık ocağında vericem kanı. çok heyecanlıyım.herşeyi deli gibi araştırıyorum kimyasla gebelik dış gebelik ne bilim insan nette dolandıkça kafayı yiyiyor. bide silik çıkıpta hamile kaşmayanlarda azımsanamayacak sayıda. senin leke kahveyse ve regl olmadıysan belki umut var diye düşünüyorum ben.
yok daha 5 aylık evliyim. hiçbi tedavi görmedimherhangıbı bı tedavı goruyomusun eger catlatma ıgnesı falan kullanmadıysan slık cızgı den korkma. bende cok baktım su son bı hafta sılık cıkıp da negatıf olan cok az okudum
aynen canım ınsallah guzel haberlerle bulusuruz senınle burda :)tamamdır yarın sonuçları alınca burda güzel haberlerle buluşalım olur mu? olmasada Allahtan olursada Allahtan. Umut kaybetmece yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?