kızlar allah rızası için bakın sonuç pozitif mi silik bi çizgi oluştu.
inşallah ama ıkıncı yaptıgım teste dıkkatlıce bakılmayınca gozukmuyo çızgı oda benı korkutuyo keskee yapmasaydım dıyorum kendı kendıme :) bugun sabah olur mu hiç bılmıyorum canım hep esımın yuzunden ben yapmayacaktım ıkıncı testı :)Hamilesiniz tebrikler sabah kan verin
Kuruntu yapıyorsunuz olmasa çıkmazdı acaba mi demeyin bu anin tadini cikarin.inşallah ama ıkıncı yaptıgım teste dıkkatlıce bakılmayınca gozukmuyo çızgı oda benı korkutuyo keskee yapmasaydım dıyorum kendı kendıme :) bugun sabah olur mu hiç bılmıyorum canım hep esımın yuzunden ben yapmayacaktım ıkıncı testı :)
ayyy iyıkı varsınız sız ya gercekten:)canım hayırlı olsun :) merak etme hamilesin
haklısınız ne guzel bı duyguymuş meger bir senenın sonunda su mutluluk bıle yetıyo ınsanaKuruntu yapıyorsunuz olmasa çıkmazdı acaba mi demeyin bu anin tadini cikarin.
çokk tesekkur ederım canım :)Merak etmeyin test bozuk olsa bile sonuçta hormona göre şekilleniyor yani yoksa var çıkaramaz. Hamilesiniz tebrikler
sabaha kadar uyuyamam zaten ılk işim saglık ocagına gıtmek olacak ilçede oturuyorum ben sonuclar ya oleden sonra cıkıyo yada ertesı gun bu yanı çok kotu kucuk yerde yasamanınCanım hayırlı olsun git hemen kan testi yaptır. Hatta ben senin yerinde olsam devlet hastanesinde acilden yaptırırım ağrım var ilaç içemiyorum gebelik şüphem var de yaptır :) hadi hayırlı olsunn
Barkodu al canım netten bak 5 gibi sisteme girmiş oluyorlar burdan yazz mutlakasabaha kadar uyuyamam zaten ılk işim saglık ocagına gıtmek olacak ilçede oturuyorum ben sonuclar ya oleden sonra cıkıyo yada ertesı gun bu yanı çok kotu kucuk yerde yasamanın
tesekkür ederi canım inşallah sende saglıcakla alırsın bebişini kucagına :)Silik değil bence çok net tebrik ederim :)
Amin inşallah sen ben ve isteyen herkes inşallahtesekkür ederi canım inşallah sende saglıcakla alırsın bebişini kucagına :)
amin inşallah allah ısteyen herkese nasıp etsınAmin inşallah sen ben ve isteyen herkes inşallah
tesekkur ederım canım :) ben bıraz daha bekle derımTebrik ederimmm :))
Benim bir sorum olacak en son 6 ocakta regl oldum öncesindede 7 aralık -5 kasım adet tarihlerim. Kaç günde bir oluyorum kızlar ya sanırım düzensiz.
Bugün 31. Gün gelmediiii heyyyooo:)))
Yarın testte çıkar mı
Çatlıycamm kuzuuşşşşşş:))) senin kaçıncı günn çıktı.?rabbim sağlıkla kucağına kavuştursuntesekkur ederım canım :) ben bıraz daha bekle derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?