- 4 Haziran 2017
- 110
- 36
- 13
- 31
hadı ınsallah ya sevındm valla :)yok daha 5 aylık evliyim. hiçbi tedavi görmedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı ınsallah ya sevındm valla :)yok daha 5 aylık evliyim. hiçbi tedavi görmedim![]()
ayy cok sevındım canım hayırlı olsun ben daha beklıyorum sonucun cıkmasınıbeta hcg sonucum 442. çok fazla geldi sadece![]()
hadi bakalım inşallahayy cok sevındım canım hayırlı olsun ben daha beklıyorum sonucun cıkmasını
bende malesef yok canım 1.20 çıktı sonucumhadi bakalım inşallah
bende malesef yok canım 1.20 çıktı sonucum
canım benım kıyamambenim hislerim çok kuvvetli. 3ay içinde kesinlikle haber alacaksın
![]()
canım %90 hamilesin. yarın bi kan testi yaptır sonuç kesinleşir. Hayırlı uğurlu olsunKizlar Nasil foto yukleniyor bana yardım edin![]()
canım seni mrk ettim ne var ne yok? ben 5.haftada düşük yaptım. değerlerimde hep yüksekti oysakicanım benım kıyamamhayırlısı böleymiş demekten başka birsey gelmyo elimden demekki daha dogru zaman gelmemiş. inşallah sende saglıklı bı gebelık gecırıp kucagına alırsın bebegını
![]()
Birşey eklememişsin sorun neydi canımArkadaşlar bana acil yardımcı olun lütfen bu ne demek?