Freely galiba pek güvenemedim de teşekkür ederimGebelik var bence tekrar test yapın sabah olur mu? Birde testinizin markası nedir
Sat 5 kasım 22 kasım ovulasyon testi pik yapmıstı degerlendirdik bu sabah erken gebelik testi yaptim silikti akşamüstü tekrar yaptım negatifti bu neden kaynaklanır aynı marka testti acaba gebelik olabilir mi henüz erken mi hep 14 günde olurdu çünkü yumurtlama bu sefer bi kaç gün sarktı
Sat 5 kasım 22 kasım ovulasyon testi pik yapmıstı degerlendirdik bu sabah erken gebelik testi yaptim silikti akşamüstü tekrar yaptım negatifti bu neden kaynaklanır aynı marka testti acaba gebelik olabilir mi henüz erken mi hep 14 günde olurdu çünkü yumurtlama bu sefer bi kaç gün sarktı
Benimki de öyle oldu maalesefFreely bende yalancı pozitif çıkardı inşallah vardır
Merhaba bu Marka ile dün bata dört kala çok çok silik bir çizgi ile gebeliğimi öğrendim bugün bata 3 kala iki farklı marka ile doğruladımFreely galiba pek güvenemedim de teşekkür ederim
Kızlar testlerinizin görüntüsü var mıBenimki de öyle oldu maalesef
Bata kaç var yada geciktin mi?Merhaba benim testede bakarmısınız
Geçti ama düzenli değil zaten geçiyo aradaBata kaç var yada geciktin mi?
Adetin geciktiyse prodoctor çok net cikartiyo yani benim ilk gebelik öyle olmuştu adetin geciktiyse kaset test yap bi de bence daha net sonuç verirBuda yeni yaptığım az önce yaptım prodoctor marka kızlar
Adetine ne kadar var 3 4 gün kala erken gebelik testlerinde çıkıyor direkt yumurtlamadan 12 13 gün sonra net bi siliklik oluşuyo ilk gebelikte ben o şekilde öğrenmiştim erken yapıyosan sonuç vermez 7 8 günde falan çıkmıyo testteKızlar testlerinizin görüntüsü var mıbenim de yalancı sanırım üsttekini yaptım öyle çıkınca alttakini de yaptım ama çok daha az. Bugün yaptım o da az. Hatta başka markalar negatif …
Merhaba kan verdim negatif çıktı maalesef adete 3 gün var tahmini.Adetine ne kadar var 3 4 gün kala erken gebelik testlerinde çıkıyor direkt yumurtlamadan 12 13 gün sonra net bi siliklik oluşuyo ilk gebelikte ben o şekilde öğrenmiştim erken yapıyosan sonuç vermez 7 8 günde falan çıkmıyo testte