Gebelik testi yorumlar mısınız

xnadia99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
16
2
26
Sat 5 kasım 22 kasım ovulasyon testi pik yapmıstı degerlendirdik bu sabah erken gebelik testi yaptim silikti akşamüstü tekrar yaptım negatifti bu neden kaynaklanır aynı marka testti acaba gebelik olabilir mi henüz erken mi hep 14 günde olurdu çünkü yumurtlama bu sefer bi kaç gün sarktı

Eklentiler

• 1000070168.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 143

Eklentiler

• 1000006485.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 102
Benimki de öyle oldu maalesef
Kızlar testlerinizin görüntüsü var mı benim de yalancı sanırım üsttekini yaptım öyle çıkınca alttakini de yaptım ama çok daha az. Bugün yaptım o da az. Hatta başka markalar negatif …

Eklentiler

• 1dffa694-c230-4fe1-812e-bb2a0a3f306d.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar testlerinizin görüntüsü var mı benim de yalancı sanırım üsttekini yaptım öyle çıkınca alttakini de yaptım ama çok daha az. Bugün yaptım o da az. Hatta başka markalar negatif …
Adetine ne kadar var 3 4 gün kala erken gebelik testlerinde çıkıyor direkt yumurtlamadan 12 13 gün sonra net bi siliklik oluşuyo ilk gebelikte ben o şekilde öğrenmiştim erken yapıyosan sonuç vermez 7 8 günde falan çıkmıyo testte

Merhaba kan verdim negatif çıktı maalesef adete 3 gün var tahmini.

Merhaba kızlar regl biteli bir hafta oldu ama kısa sürdü erken gebelik testi yaptım hayalim görüyorum bana mı öyle gözüküyor bilmiyorum ama çok silik bir çizgi çıktı bakarmısınız artık beta yaptırmak istemiyorum üzülmemek için

Eklentiler

• 1000055652.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 81
Merhabalar ben de artımed erken gebelik testi yaptım birde dün ve bugün kaset test yaptım ilk idrarla silik çıkıyor sanki bugün daha koyulaşmış bakabilir misiniz acaba bu markayı da çok güvenilir bulmuyorlar bilemedim cevaplarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_0645.jpeg
    32,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0658.jpeg
    159,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…