gebelik testi yorum ricası

Sizce ben hamilemiyim gittikçe açılıyor gibi çizgi anliyamadim

Eklentiler

• 1000032402.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 40
1 hafta gecikme baya ciddi bence mutlaka sabah kan vermelisin bu testler biraz kafa karıştırıcı bana sanki pozitifken negatife dönmüş gibi geldi
Onlarda başta silikti sonra netleşti bir sürü test yaptım kanda verdim bakalım yarın almaya gidicem inşallah nasip rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aynı belirtiler bende de olmuştu ve silik de olsa çizgi var inşallah hamilelik vardır

kızlar sonucum çıktı 1.20 negatif reglime 1 gün kaldı test bozuk olabilir dedi doktor yani her silik çizgiye inanmamak gerek ama beyaz akıntı devam rahim duvarı kalın ağızda metal tat halsizlik devam

kızlar sonucum çıktı 1.20 negatif reglime 1 gün kaldı test bozuk olabilir dedi doktor yani her silik çizgiye inanmamak gerek ama beyaz akıntı devam rahim duvarı kalın ağızda metal tat halsizlik devam
Canım benim de Ocak ayında seninki gibi gölge çıkmıştı regle 5- 6 gün falan vardı sanırım sonra gününde regl oldum ne yazık ki :/ beklemek çok zor ama reglini bekle kuzum. Bu metalik tat işkilendirdi beni

Eklentiler

• 6EC86C86-6FF5-460C-9842-EDCF608C8AB7.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…