- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
yaaaaa inş pozitiftir. Yaz buraya da mutlakaverdim canım kan az önce sonuç bekliyorum
Sizce ben hamilemiyim gittikçe açılıyor gibi çizgi anliyamadimmerhaba arkadaşlar reglime 3 gün var normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi süt gibi kokusuz kaşıntısız neyse ağzımdada metalik bi tat var dayanamadım test yaptım orada ki silik çizgiyi gören yada foto ile oynayıp gören olur mu yorumlar mı acaba
en son yaptığınız test hangisi acaba reglinize kaç gün var yada gecikme mi olduSizce ben hamilemiyim gittikçe açılıyor gibi çizgi anliyamadim
Bir hafta geciktim en sonki en alttakien son yaptığınız test hangisi acaba reglinize kaç gün var yada gecikme mi oldu
1 hafta gecikme baya ciddi bence mutlaka sabah kan vermelisin bu testler biraz kafa karıştırıcı bana sanki pozitifken negatife dönmüş gibi geldiBir hafta geciktim en sonki en alttaki
Onlarda başta silikti sonra netleşti bir sürü test yaptım kanda verdim bakalım yarın almaya gidicem inşallah nasip rabbim isteyen herkese nasip etsin1 hafta gecikme baya ciddi bence mutlaka sabah kan vermelisin bu testler biraz kafa karıştırıcı bana sanki pozitifken negatife dönmüş gibi geldi
amin canım amin inşallahOnlarda başta silikti sonra netleşti bir sürü test yaptım kanda verdim bakalım yarın almaya gidicem inşallah nasip rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynı belirtiler bende de olmuştu ve silik de olsa çizgi var inşallah hamilelik vardırmerhaba arkadaşlar reglime 3 gün var normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi süt gibi kokusuz kaşıntısız neyse ağzımdada metalik bi tat var dayanamadım test yaptım orada ki silik çizgiyi gören yada foto ile oynayıp gören olur mu yorumlar mı acaba
Sonucun çıktı mı canımamin canım amin inşallah
yok bekliiyorummmSonucun çıktı mı canım
Canım benim de Ocak ayında seninki gibi gölge çıkmıştı regle 5- 6 gün falan vardı sanırım sonra gününde regl oldum ne yazık ki :/ beklemek çok zor ama reglini bekle kuzum. Bu metalik tat işkilendirdi benikızlar sonucum çıktı 1.20 negatif reglime 1 gün kaldı test bozuk olabilir dedi doktor yani her silik çizgiye inanmamak gerek ama beyaz akıntı devam rahim duvarı kalın ağızda metal tat halsizlik devam