amin canım inşallah silik mi değil mi ben mi hayal görüyorum anlayamadım ki zaten gözlerim bozukCanım oynamaya gerek yok var gibi görünüyor insallah gebesindir:))
evet bende kan vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah güzel olumlu bir sonuç alırımsilik gölge gibi bi çizgi var. kan verin bence
inşallah hayırlı haberlerle gelevet bende kan vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah güzel olumlu bir sonuç alırım
yarın sabah kan vericem ama uyku tutmadı heyecandan amin canım inşallahinşallah hayırlı haberlerle gel
Canım kesin kan ver ama vermek içinde acele etme adet gününü mü beklesen acaba yanlış anlama üzülme diye diyorum ben erken gebelik testlerinde bu durumu çok yaşadım yalancı pozitiflik. Hatta iki tane yaptığım halde ikiside silik çıktı kan verdim negatif.. inşallah Allah'ım gönlüne göre nasip edermerhaba arkadaşlar reglime 3 gün var normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi süt gibi kokusuz kaşıntısız neyse ağzımdada metalik bi tat var dayanamadım test yaptım orada ki silik çizgiyi gören yada foto ile oynayıp gören olur mu yorumlar mı acaba
amin canım amin evet kan vermek en garantisi maalesef testlere de pek güven olmuyor hayal kırıklığı yaşamak kötü bir şey inşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbimmmmCanım kesin kan ver ama vermek içinde acele etme adet gününü mü beklesen acaba yanlış anlama üzülme diye diyorum ben erken gebelik testlerinde bu durumu çok yaşadım yalancı pozitiflik. Hatta iki tane yaptığım halde ikiside silik çıktı kan verdim negatif.. inşallah Allah'ım gönlüne göre nasip eder
Amin canım inşallahamin canım amin evet kan vermek en garantisi maalesef testlere de pek güven olmuyor hayal kırıklığı yaşamak kötü bir şey inşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbimmmm
Ya canım umutlandırmak istemem ama sanki bende gördüm bi çizgi :/ naptın verdin mi kan?yarın sabah kan vericem ama uyku tutmadı heyecandan amin canım inşallah
yok gülüm yoldan geldim vermedim reglime 2 gün var yine o normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi kokusuz bide belim ağrıyor hafifYa canım umutlandırmak istemem ama sanki bende gördüm bi çizgi :/ naptın verdin mi kan?
Ay inş vardır canımyok gülüm yoldan geldim vermedim reglime 2 gün var yine o normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi kokusuz bide belim ağrıyor hafif
evet kuzum programa göre yapıyorum bide takviye kullanıyor eşim arginin takviyesi alıyor sperm güçlendirici avakoda yiyor her sabah ezip gece de omega 3 alıyorAy inş vardır canımyarın bir de sabah idrarıyla yap bakalım. Ovülasyon testi kullanıyor musun bir de sen?
Çizgi Baya belirgin güzel sonuçlar alırsınız inşallahdayanamadım kan verdim kızlar bekliyorummmm doktorda silik çizgiyi gördü
amin inşallah bekliyorum sizinde gönlünüze göre versin rabbimÇizgi Baya belirgin güzel sonuçlar alırsınız inşallah
verdim canım kan az önce sonuç bekliyorumYa canım umutlandırmak istemem ama sanki bende gördüm bi çizgi :/ naptın verdin mi kan?