gebelik testi yorum ricası

bestmb

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
663
399
33
merhaba arkadaşlar reglime 3 gün var normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi süt gibi kokusuz kaşıntısız neyse ağzımdada metalik bi tat var dayanamadım test yaptım orada ki silik çizgiyi gören yada foto ile oynayıp gören olur mu yorumlar mı acaba

Eklentiler

• IMG_9652.png
    288,8 KB · Görüntüleme: 162
Canım kesin kan ver ama vermek içinde acele etme adet gününü mü beklesen acaba yanlış anlama üzülme diye diyorum ben erken gebelik testlerinde bu durumu çok yaşadım yalancı pozitiflik. Hatta iki tane yaptığım halde ikiside silik çıktı kan verdim negatif.. inşallah Allah'ım gönlüne göre nasip eder

amin canım amin evet kan vermek en garantisi maalesef testlere de pek güven olmuyor hayal kırıklığı yaşamak kötü bir şey inşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbimmmm

Ay inş vardır canım yarın bir de sabah idrarıyla yap bakalım. Ovülasyon testi kullanıyor musun bir de sen?
evet kuzum programa göre yapıyorum bide takviye kullanıyor eşim arginin takviyesi alıyor sperm güçlendirici avakoda yiyor her sabah ezip gece de omega 3 alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…