Gebeliğe Hazırlık gebelik testi yardım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bugun ki testim renk daha koyulasti ama agrim var hala sanki heran adet olcakmisim gibi

Eklentiler

• Screenshot_20181104-141156.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 44
Bu bugun ki testim renk daha koyulasti ama agrim var hala sanki heran adet olcakmisim gibi
Bu cok güZel çıkmış. Kan vermesenizde bu test ile umutlanirsiniz bebis var diye. Ben dayanamayip test yaptirmistim. Benimde suan agrim var karin alt bölgesinde sürekli bir agri. Cok yoruldugumda artıyor. Bende o zaman endişeleniyorum. Sat 4 ekim.

Idrar testi yaptn mi hic ?

selam canım bebeğim hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah Normalde adetlerim düzenlidir hemen hemen hiç geciktiğini bilmem son adet tarihim 16 ekimdi periyodum 26 gün yani 11 kasım adet olmam gereken günde kan testin 14,75 çıktı. sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim

Be
Ben ilk öğrendiğimde 14.4 tü inşallah sağlıklı sıhhatli bebgoniz olur.

Senin değerlerin nasıl canımm...
Güzel ilerledimi
14.4 üç gun sonra 79.5 bes gün sonra1627 geldi. 1627 geldigi gun vajinal ultrasonda kese görünmedi. Bir hafta sonra kontrol dendi. Dun kontrole gitmem gerekiyordu ama sinavim vardi gidemedim. Yarin kontrole gidecegim insallah bebeğim görünür. Yarin tam 6 haftalık olacak.

Aaa cok üzüldüm canim. Benim degrelr yükseliyor ama kese görünmüyor. Dis gebelik şüphesi var.
Hay allah nedir bizim bu çektiğimiz yaa Allah'ım duy sesimizi yardım et Valla kendimden çok sana üzüldüm canım inşallah öyle bişey yoktur Peki son değerin kaç 2000 den yukarı olmadan vajinal ultrasonda kese gözükmez diye biliyorum 3000 den yukarı da karından ultrasonla bakılıyodu. Senin kaç şu an değerin?

1500 -2000 arasi vajinal ultrasonda 3000 den sonra abdominal ultrasonda görünüyor. Bizde şaşırdık gorunmemesine. Sabirsizlikla yarini bekliyorum. Rabbim halkinizda hayirlisini versin.gonlumuzdekini hayirli etsin.

En son gecen çarşamba 1627 geldi. O gunden sonra bakmadık hic. Yarin ultrasonda bakacak. Inşallah görünür. Gorunmezse kan tahlilinde bakacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…