• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yaptım ancak

akrepmio

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
537
122
23
27
Geçen hafta cuma yerleşme kanaması gibi bişey yaşadım. Bugün de sabah ilk idrarla bebetime erken gebelik testim silik çıktı. Ne olur ne olmaz diye bir de predictor early çok iyi diyorlar diye onunla yaptım ilk birinci dakikada silik çizgi vardı üç dakika bekleyin dediler üçüncü dakika da tek çizgi oldu. Şimdi hangisini baz almam lazım🥹 prodictor de negatif görüp kanda gebe olduğunu öğrenen var mı aramızda?

Bence hamilesiniz ilki de zaten silik cikmis kan testi de verin.

Testlerin fotosunu atarsanız daha iyi olur

E kan verin madem en garantisi o

Umutlandırmakta istemem tabi ama benim kanda pozitif gördüğüm gün predictor early tertemiz bir negatifti diğer dandik marka silikti. Bide dünya para vermiştim predictore 40 tllikle öğrenmiştim 😂

Umutlandırmakta istemem tabi ama benim kanda pozitif gördüğüm gün predictor early tertemiz bir negatifti diğer dandik marka silikti. Bide dünya para vermiştim predictore 40 tllikle öğrenmiştim 😂
Yaaa ben de kan verdim şimdi iki saatte çıkar dediler bekliyorum🥲 geçen cuma yerleşme kanamasına birebir benzeyen bişey yaşadım o yüzden ümidim var yoksa zaten bu ay tüp bebeğe başlıyordum kesmiştim ümidimi 🥹

Back