Teşekkür ederim fikriniz içinMalesef negatif bence.
Teşekkür ederim fikriniz için, söylediğiniz gibi en garantisi kan testi.Canim negatif gibi duruyor kan testi ver istersen en garantisi
Fikriniz için teşekkür ederimKan testini bu teste göre vermene gerek yok canım, zaten burada en ufak cizgi çıkmadıysa algılanamayacak kadar azdır o zamanda sana kötü yorum yaparlar... Bir hafta daha bekleyip testi yenilemeni öneririm orada da cizgi çıkmazsa kesin olarak hamile değilsin. Beklentiye ne kadar girersen o kadar büyük hayal kırıklığı oluyor... Rabbim kalbine göre, doğru zamanda versin
Ayyy çok teşekkür ederimFikriniz için teşekkür ederimAmin inşallah ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin. Sizde inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Evet çok haklısınız, biz daha yeniyiz yeni yeni bebek düşündük bakalım hayırlısı olsun inşallahAyyy çok teşekkür ederimBende kürtajlı düşük bile var, 2 düşüğüm var. En takmadığım zar zor takip ettiğim ay hamile kaldım.. Biraz psikolojik olarak anne adayının rahatta olması gerekiyor..
O zaman son önerim ovulasyon testi ile takip etmelisin bence... Bu şekilde daha rahat yumurtlama zamanını takip edip değerlendirebilirsin... Hemde kısa sürede hamile kalabilirsinEvet çok haklısınız, biz daha yeniyiz yeni yeni bebek düşündük bakalım hayırlısı olsun inşallah
Size birşey sormak istiyorum burada belirgin o çizgi sizce neden yanlamasına çizgi oluşuyor bir fikriniz var mıO zaman son önerim ovulasyon testi ile takip etmelisin bence... Bu şekilde daha rahat yumurtlama zamanını takip edip değerlendirebilirsin... Hemde kısa sürede hamile kalabilirsin
Test cubuguna 2 damladan fazla idrar damlatmayın, fazla damlattığınız için testin boyası akıyor... Yanlamasına cizgi olmaz zatenSize birşey sormak istiyorum burada belirgin o çizgi sizce neden yanlamasına çizgi oluşuyor bir fikriniz var mı
Tamam tekrar sağolun fikirlerinizi dikkate alıcamTest cubuguna 2 damladan fazla idrar damlatmayın, fazla damlattığınız için testin boyası akıyor... Yanlamasına cizgi olmaz zaten
Canim gebelik var mıymış sende tekrar test yapmış mıydınTamam tekrar sağolun fikirlerinizi dikkate alıcam
Kuzum bariz belli gözün aydın hayırlı olsunAralık 22 son adetim idi. Belirtiler vardı mide yanması bulantı gibi.
Adetten önce de çıkardı çizgi galiba.
Allahım bu sefer nasip eder inşallah
Sağolasın canım. Sağlıkla gelir inşallah. 2 kayıp sonrası Çok karamsar bir süreçKuzum bariz belli gözün aydın hayırlı olsun
Bende 2 kayıp sonrası hamile kaldım. İlk 2 ayım afedersiniz iç çamaşırımda her tuvaletimde kan aramakla geçti hem bir korku içindeydim. Bebeğimin hareketliliğini görünce tüm korkum geçti... İnşallah sizinde öyle olur...Sağolasın canım. Sağlıkla gelir inşallah. 2 kayıp sonrası Çok karamsar bir süreç
Karninizda şişlik ve sertlik var miydi acabaBende 2 kayıp sonrası hamile kaldım. İlk 2 ayım afedersiniz iç çamaşırımda her tuvaletimde kan aramakla geçti hem bir korku içindeydim. Bebeğimin hareketliliğini görünce tüm korkum geçti... İnşallah sizinde öyle olur...
Ah tek isteğim bu ..Bende 2 kayıp sonrası hamile kaldım. İlk 2 ayım afedersiniz iç çamaşırımda her tuvaletimde kan aramakla geçti hem bir korku içindeydim. Bebeğimin hareketliliğini görünce tüm korkum geçti... İnşallah sizinde öyle olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?