Gebelik testi sonucu sizce nedir?

Malesef 2.inci çizgi yok gibi

Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkiyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum

Eklentiler

• 20220209_151213.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba bende gördüğünüz çizgiyi görüyorum. İnşallah umuduğunuz gibi sonuçlanır

Kan verecegim evet ama hafif bir lekelenmem oldu bu akşam reglmi olacagim bilmiyorum o yuzden umutlanmak istemiyorum
Eğer olursanız da üzülmeyin zamanı vardır, ama olmazsanız yarın kan vermeyi düşünebilirsiniz

Eğer olursanız da üzülmeyin zamanı vardır, ama olmazsanız yarın kan vermeyi düşünebilirsiniz
Leke olarak kalırsa mutlaka kan vermeye gideceğim. Elinde olmadan üzülüyor insan silik de olsa çıkınca umutlandim çünkü

Leke olarak kalırsa mutlaka kan vermeye gideceğim. Elinde olmadan üzülüyor insan silik de olsa çıkınca umutlandim çünkü
Eğer leke olarak kalırsa belki yerleşme kanaması olabilir bir yerde okumuştum. İnşallah pozitif sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…