• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi sonuc

2205923

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
257
45
28
29
korunmasiz bi iliskim oldu geri cekilme ile aynı zamanda polikistik overım var reglim 11-12 gun gecikti ilişkimin ustunden 1 ayı gecik oluyor bugun idrarda test yaptım negatif gozukuyor degil mi bi gebelik yok...

Eklentiler

• 406F3280-D0EC-4ED7-B3FD-AFE18678FF03.webp
    406F3280-D0EC-4ED7-B3FD-AFE18678FF03.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 299
korunmasiz bi iliskim oldu geri cekilme ile aynı zamanda polikistik overım var reglim 11-12 gun gecikti ilişkimin ustunden 1 ayı gecik oluyor bugun idrarda test yaptım negatif gozukuyor degil mi bi gebelik yok...
şuan son durumu atabilir misiniz

Bukadar korkuyorsun neden korunmuyosun???
9 martta girdiğin ilişkiden bebek olsa şuan testte çıkmaması imkansız

Hamile değilsin

Yok değilsiniz adet söktürücü içebilirsiniz doktora gidip

Bukadar korkuyorsun neden korunmuyosun???
9 martta girdiğin ilişkiden bebek olsa şuan testte çıkmaması imkansız

Hamile değilsin
neden cocuk azarlar gibi azarlıyorsunuz hanfendi? sinir olduysaniz cevap vermeyebilirsiniz. herkes hayati sizin standartlarınıza gore yasayacak degil

bu erken gebelik testi mi? normal test daha güvenilir olur da zaten 12 gün gecikmeye kan testi yaptırsanız daha iyi. doktora gidip gecikmenin gebelikten olmadığını teyit edin emin olmadan adet söktürücü şeyler içmeyin bence

neden cocuk azarlar gibi azarlıyorsunuz hanfendi? sinir olduysaniz cevap vermeyebilirsiniz. herkes hayati sizin standartlarınıza gore yasayacak degil
Bunun standartla alakası yok..
Kaç defa aynı konu ile ilgili konu açmışsınz çoğu kişi değilsinz demiş hala korkuyorsunuz
Bukadar korkuyorsun neden önlem almıyorsun diyorum..

Back
X