- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Tenrık ederım kan vermeye kosgebelik testi yaptım silik bir çift çizgi var sanki, bana mı öyle geliyor. ? silik olması anlamlımı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tenrık ederım kan vermeye kosgebelik testi yaptım silik bir çift çizgi var sanki, bana mı öyle geliyor. ? silik olması anlamlımı?
koştum fakat hcg 45 çıktı. iki gün sonra tekrar kan vereceğim 2 kat artması gerekiyormuş. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. hevesim kursağımda kaldı.Tenrık ederım kan vermeye kos
Yumurtlaman nezamandı kı batın gectomıkoştum fakat hcg 45 çıktı. iki gün sonra tekrar kan vereceğim 2 kat artması gerekiyormuş. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. hevesim kursağımda kaldı.
ovülasyon testi de yapmıştım. yumurtlamam 20. gün olmuştu, belkide geç döllenmeden böyle çıktı, bilmiyorum ( inşallah ondandır)Yumurtlaman nezamandı kı batın gectomı
Gec dollenmıs olabılır cnını sıkma onemlı olan okı kat artması cnm bodaha nezaman kannvercenovülasyon testi de yapmıştım. yumurtlamam 20. gün olmuştu, belkide geç döllenmeden böyle çıktı, bilmiyorum ( inşallah ondandır)
iki gün sonra,cuma günü. zor geçecek iki gün. 45 çok düşük!! inşallah yükselirGec dollenmıs olabılır cnını sıkma onemlı olan okı kat artması cnm bodaha nezaman kannvercen
Dur belkı ıkıncıye yumurtladn belkı o tuttu bılemezsn kı cnm oyuzden sakın ol bo kanı ber bende cuma vercemiki gün sonra,cuma günü. zor geçecek iki gün. 45 çok düşük!! inşallah yükselir
hayırlısı. sen neden kan vereceksinDur belkı ıkıncıye yumurtladn belkı o tuttu bılemezsn kı cnm oyuzden sakın ol bo kanı ber bende cuma vercem
canım son adet tarihin ne zamndıiki gün sonra,cuma günü. zor geçecek iki gün. 45 çok düşük!! inşallah yükselir
sat 29 aralık2017canım son adet tarihin ne zamndı
Bakalom ıkı kat artcakmı dıye vercemhayırlısı. sen neden kan vereceksin
sat 29 aralık2017
ama yumurtlama geç oldu, ovülasyon testinde20. gün çıktı
bende akıntı olmadı ama son bir haftadır kasık ağrım var. adet olacakmış gibi, sanki her an adet olabilirim gibi hissediyorum. başka bir belirtim yok doğrusu. sen test yaptınmı?anladım canımbenim son adet tarihi 25 aralık ama adet olmadım daha sonra 26 ocakta akıntım oldu gebelikte olurmu sende olmusmuydu
ben adet olma tarihimden 10 ün once birde 5 gün önce yapmıstım ikisinde ikinci çizgiyi gördüm ama bu kadar erken cıkmaz test bozuktur diye pek sevinmedimbende akıntı olmadı ama son bir haftadır kasık ağrım var. adet olacakmış gibi, sanki her an adet olabilirim gibi hissediyorum. başka bir belirtim yok doğrusu. sen test yaptınmı?
ben dun baktim gebelik testine silikti burada paylastim. hatta testi yapip sonucunu beklemeden banyoya girdim çıkınca silikte olsa ikinci bir çizgi beni şok etti. bir heyecan hastaneye gittim bugün ama sonuç 45 olunca sevincim kursağımda kaldı. kimyasal gebelik denen bir durum olduğunu da araştırınca öğrendim. ben bekleyemedim kan testi için sen iyi sabretmişsinben adet olma tarihimden 10 ün once birde 5 gün önce yapmıstım ikisinde ikinci çizgiyi gördüm ama bu kadar erken cıkmaz test bozuktur diye pek sevinmedim
Benimde öyle oldu idrar testinde silik her gün tekrarlıyorum dün kan vtesti verdim 26.49 çıktı değerim ve benim tedavi ile gebe kalabildim umarım yarın değerim artarben dun baktim gebelik testine silikti burada paylastim. hatta testi yapip sonucunu beklemeden banyoya girdim çıkınca silikte olsa ikinci bir çizgi beni şok etti. bir heyecan hastaneye gittim bugün ama sonuç 45 olunca sevincim kursağımda kaldı. kimyasal gebelik denen bir durum olduğunu da araştırınca öğrendim. ben bekleyemedim kan testi için sen iyi sabretmişsin
inşallah artar,seninde benimde... yarın paylaşırsan sevinirim,çok merak ettim. bende dünden beri 3-4 idrar testi yaptım. kan sonucundan sonra bile yaptım, anlamsız olduğunu bile bile.. kendime inanamıyorum ama beklemek zor geliyorBenimde öyle oldu idrar testinde silik her gün tekrarlıyorum dün kan vtesti verdim 26.49 çıktı değerim ve benim tedavi ile gebe kalabildim umarım yarın değerim artar
Gebelik test markanız neydi canım?ben adet olma tarihimden 10 ün once birde 5 gün önce yapmıstım ikisinde ikinci çizgiyi gördüm ama bu kadar erken cıkmaz test bozuktur diye pek sevinmedim
AL-Bİ MARKASIGebelik test markanız neydi canım?
İnşallah canım rabbim yardımcımız olsun.idrar testin nasıldı peki?inşallah artar,seninde benimde... yarın paylaşırsan sevinirim,çok merak ettim. bende dünden beri 3-4 idrar testi yaptım. kan sonucundan sonra bile yaptım, anlamsız olduğunu bile bile.. kendime inanamıyorum ama beklemek zor geliyor