- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ay dıkkat edın cnm havalar cok kotu verde rahatşa bıran onceİnşallah canım eşim zatürre ateşi çok yüksek düşmüyor yarın doktora konteole gidicez yarın adet olmazsam hastaneye gitmişler yaptiricam canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay dıkkat edın cnm havalar cok kotu verde rahatşa bıran onceİnşallah canım eşim zatürre ateşi çok yüksek düşmüyor yarın doktora konteole gidicez yarın adet olmazsam hastaneye gitmişler yaptiricam canım![]()
Yarın inşallah bakalım adet olmazsam canım seninde bat gelsinde sende rahatla inşallah canım :)Ay dıkkat edın cnm havalar cok kotu verde rahatşa bıran once
Bat gelmesın tarıhı gelsın ahahahahYarın inşallah bakalım adet olmazsam canım seninde bat gelsinde sende rahatla inşallah canım :)
Ay inşallah canım ikimizin her isteyeninde 9 ay hiç gelmese ne güzel olur düzenli adet oluyorsan adetine bir iki gün kala yap istersen canım çünkü idrara çok sonra geçiyor hatta adeti geçtiği halde çıkmayan oluyor geç döllenme falanBat gelmesın tarıhı gelsın ahahahahuc gunde suan belırtı yok bende hemen belırtı ıstıyorum keske hemen cıksa beklemek zorunda kamlasak acaba erken gebelık testını nezaman yapsam
Bnm adetler 4 5 ayda bır bozluyo gecen ay 45 gunde adet oldm yumurtlamam olmadı testlere gorenpazar yumurtladım dıye dusunuyorum normalde 27 gunde oluyodum buay hıc bılmıyorum 9 gun sonra olmam lazım heralde pazar gunu belkı erken gebelık yaparm cnmAy inşallah canım ikimizin her isteyeninde 9 ay hiç gelmese ne güzel olur düzenli adet oluyorsan adetine bir iki gün kala yap istersen canım çünkü idrara çok sonra geçiyor hatta adeti geçtiği halde çıkmayan oluyor geç döllenme falan![]()
Hadi inşallah denk gelmiştir canım çok sabırsızlanıyorsan pazar günü yap ama negatif çıkarsa üzülme erken diye çıkmayabilirBnm adetler 4 5 ayda bır bozluyo gecen ay 45 gunde adet oldm yumurtlamam olmadı testlere gorenpazar yumurtladım dıye dusunuyorum normalde 27 gunde oluyodum buay hıc bılmıyorum 9 gun sonra olmam lazım heralde pazar gunu belkı erken gebelık yaparm cnm
Erken gebelık testı alcm cnm aynen tabıkı kosmet belkı belırtılerım olur oazara kadar 8 gun olmus olcak cıkar belkı ay bulusmus olsunlarda onlar daha sora da cıksa olurHadi inşallah denk gelmiştir canım çok sabırsızlanıyorsan pazar günü yap ama negatif çıkarsa üzülme erken diye çıkmayabilir![]()
Ay canım aynen öyle inşallah olmuştur bende testlere baktıkça az da olsa heyecanlanıyorum yarın gelse bı bakalımErken gebelık testı alcm cnm aynen tabıkı kosmet belkı belırtılerım olur oazara kadar 8 gun olmus olcak cıkar belkı ay bulusmus olsunlarda onlar daha sora da cıksa olur
Ay evet y nasıl heycan hemde ben bıkacgun sınrayı hıc bılmıyorum nasıl olucamAy canım aynen öyle inşallah olmuştur bende testlere baktıkça az da olsa heyecanlanıyorum yarın gelse bı bakalım![]()
Vücudunu çok dinlememeye bak canım benim insan düşündükçe herşeyi belirti olarak görüyor geçen ay oyleydim çok düşündüm acaba dedim ama hiçbiri belirti değilmiş bu ay hiç takmadim sıfır belirti şuan adet sancim bile yok sadece ara ara kasigima batma gibi bişey oluyor o kadarAy evet y nasıl heycan hemde ben bıkacgun sınrayı hıc bılmıyorum nasıl olucam
rma gogusler bışe acıyodu gecen ay adet gecıkınce umutlandım cok ama yumurtam catlamamıstı cok uzuldumVücudunu çok dinlememeye bak canım benim insan düşündükçe herşeyi belirti olarak görüyor geçen ay oyleydim çok düşündüm acaba dedim ama hiçbiri belirti değilmiş bu ay hiç takmadim sıfır belirti şuan adet sancim bile yok sadece ara ara kasigima batma gibi bişey oluyor o kadar![]()
Benimde geçen ay goguslerim çok acıdı adetimde birkaç gün geçti ama sonuç negatif bu ay hiç belirti yok işte dedigim gibi sadece batmalar oluyor onuda hamilelige yormuyorum adet olucam hareketlilik var herhalde diyorum ne kadar çok umutlanirsam o kadar üzülüyorum çünküSo
rma gogusler bışe acıyodu gecen ay adet gecıkınce umutlandım cok ama yumurtam catlamamıstı cok uzuldum
Evet cnm hemde cok dun arkasıma hedıye aldm kızı olck mınnacık bebek kıyafetlerı ay barya ınan okdr kotu oldum ko ;( allah hepımıze saglıklı hayırlı bebekler versınBenimde geçen ay goguslerim çok acıdı adetimde birkaç gün geçti ama sonuç negatif bu ay hiç belirti yok işte dedigim gibi sadece batmalar oluyor onuda hamilelige yormuyorum adet olucam hareketlilik var herhalde diyorum ne kadar çok umutlanirsam o kadar üzülüyorum çünkü![]()
Bizde her alışverişe çıktığımızda bakıyoruz bebek kıyafetlerine onlar bile o kadar şirin ki amin amin canım amin en kısa zamanda inşallah :)Evet cnm hemde cok dun arkasıma hedıye aldm kızı olck mınnacık bebek kıyafetlerı ay barya ınan okdr kotu oldum ko ;( allah hepımıze saglıklı hayırlı bebekler versın
Ins cnm hayırlısıyla umarım bakalım neler ılcak sankı benden ıslaklık gelıyo hafıf ya anlamadım gıttıBizde her alışverişe çıktığımızda bakıyoruz bebek kıyafetlerine onlar bile o kadar şirin ki amin amin canım amin en kısa zamanda inşallah :)
Yumurtlaman daha yeni geçmiş canım normaldir benimde akintim var ama yumurtlama zamanı gibi değil tabi sen takip et bakalım azalicak mıIns cnm hayırlısıyla umarım bakalım neler ılcak sankı benden ıslaklık gelıyo hafıf ya anlamadım gıttı
Cok degıl zaten cnm evet yumurtlamam ıns olmustur oldu dıyorum ama ah oeraembeden cok korkuyorumYumurtlaman daha yeni geçmiş canım normaldir benimde akintim var ama yumurtlama zamanı gibi değil tabi sen takip et bakalım azalicak mı![]()
Olmuştur inşallah canım ovulasyon testiyle mı akintinla mı takip ediyorsun :)Cok degıl zaten cnm evet yumurtlamam ıns olmustur oldu dıyorum ama ah oeraembeden cok korkuyorum
Sumuksu akıntım olmadı ogun goguslerım cıdı sıstı ama kremsı sulu akıntm olduOlmuştur inşallah canım ovulasyon testiyle mı akintinla mı takip ediyorsun :)
Bazen akıntı kıvam degistiriyordur belki yüksek ihtimalle yumurtlama olmuş canım degerlendirdiyseniz olur inşallah ben akintinla takip ediyorum ama kaçırma şansımız pek yok gibi bakalimSumuksu akıntım olmadı ogun goguslerım cıdı sıstı ama kremsı sulu akıntm oldu