• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen akıntı kıvam degistiriyordur belki yüksek ihtimalle yumurtlama olmuş canım degerlendirdiyseniz olur inşallah ben akintinla takip ediyorum ama kaçırma şansımız pek yok gibi bakalim :KK200:
Yumurtlamadan bıgun once ve ogunu degerlendırdık gerısı allaha kaldı cnm

Ateşini takip ediyor musun canım ? normalde adete yakın ve adet günü düşmesi lazım diye biliyorum benimki dün akşamdan beri hep 37.0 37.1 şimdi olctum yine 37.1 cikti :KK48:
Yok cnm ölcmedım ya gunduzlero bıraz yyuksek yanıyorum genelde bende daha erken benım nebılım kac gun sonra olceyım

:hasta:
Ateşini takip ediyor musun canım ? normalde adete yakın ve adet günü düşmesi lazım diye biliyorum benimki dün akşamdan beri hep 37.0 37.1 şimdi olctum yine 37.1 cikti :KK48:
Ay delırmeye basladm ara sıra goguslerımı kontrol eder oldum ya sısme acıma varmı dıye ahahaha

Yok cnm ölcmedım ya gunduzlero bıraz yyuksek yanıyorum genelde bende daha erken benım nebılım kac gun sonra olceyım
Şimdiden başladı canım gün gün ben genelde sabah uyandığımda gibi yatakta daha oluyorum bugün 37.0 çıktı gün içinde de meraktan olctum yarın adet günüm ya düşer mi acaba diye en kesin yarın sabah bakalım inşallah hamileyimdirde düşmez sende şimdi başka adetine yakın düşmeye başlarsa veya adet gününde adet olabilirsin ama dusmezse 36.8 ve üzeri gerci kişiden kişiye değişiyor ama genel anlamda adet gününe az kala adet gunumde dusmezse umitlenebiliriz sanırım ben şuan umitliyim mesela :KK49::halay:

:hasta:
Ay delırmeye basladm ara sıra goguslerımı kontrol eder oldum ya sısme acıma varmı dıye ahahaha
Kıyamam canım ya insan belirti arıyor sabirsizlaninca bana bak ateş ölçüyoeum kesin sonucu yarın sabah anlarım herhalde inşallah düşmez sende ölç sabahları banada haber ver canım merak ederim:super:

Kıyamam canım ya insan belirti arıyor sabirsizlaninca bana bak ateş ölçüyoeum kesin sonucu yarın sabah anlarım herhalde inşallah düşmez sende ölç sabahları banada haber ver canım merak ederim:super:
Ay aklıma gelırse ıns yapcam ıse gıderken allıma gelmeyebılır ahahah ay bacaklar. Grıyo soguktan hafof kasıklarımda korkuyorum hamıle kalamam dıyee buarada

Sen test yapsana elınde varsa ben erken gebelık bıle sıparıs ettım :)

Ay aklıma gelırse ıns yapcam ıse gıderken allıma gelmeyebılır ahahah ay bacaklar. Grıyo soguktan hafof kasıklarımda korkuyorum hamıle kalamam dıyee buarada
Canım benim neredesin öyle soğuk sıcak tut kendini kalırsın inşallah ya dikkat et kendine belki bebiş vardır onun için daha da dikkat et ;)

İşte dün akşam ve bu sabah yaptım coook silik cikti ancak ışığa tutunca hafif bir çizgi var yarını bekliyorum canim sabırsızlıkla :))
Ay harıka ben testlerı stokladım zaten ahahha baksana bunda yumurtlamısımdır dımı ben ya akıntım oldu su gıbı buarada

Eklentiler

• 484FD8EB-3416-49D6-AA59-EAF7BA782DCE.jpeg
    484FD8EB-3416-49D6-AA59-EAF7BA782DCE.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 105
  • 5C232231-3801-4FAF-A86E-8B09FB554084.jpeg
    5C232231-3801-4FAF-A86E-8B09FB554084.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 93
Ay harıka ben testlerı stokladım zaten ahahha baksana bunda yumurtlamısımdır dımı ben ya akıntım oldu su gıbı buarada
Yumurtlamissin gibi duruyor canım şimdi sıra batı beklemekte ;) ben tam harika diyemiyorum fotoğraflarda pek belli olmuyor bile çizgi ancak ışığa tutunca işte iki testte bozuktur belki diyorum ikiside farklı marka ama bu ateş işi biraz umutlandirdi işte sende unutma ölç mutlaka birkaç dakikanın alicak sadece ;)

gebelik testi yaptım silik bir çift çizgi var sanki, bana mı öyle geliyor. ? silik olması anlamlımı?

Eklentiler

• 34928046-4067-4D43-B202-1CA52BA00184.jpeg
    34928046-4067-4D43-B202-1CA52BA00184.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 100
San
sanmıyorum canım gecikmen varsa kan ver bence hemen
var aslında,ama adetler düzensiz oluyor bazen o yüzden emin olamadım. çok teşekkür ederim cevap için en kısa zamanda kan vereceğim ( yine de çok korkuyorum kanda negatif çıkar diye)

var aslında,ama adetler düzensiz oluyor bazen o yüzden emin olamadım. çok teşekkür ederim cevap için en kısa zamanda kan vereceğim ( yine de çok korkuyorum kanda negatif çıkar diye)
Rabbim gönlünüze göre versin başka marka da deneyin isterseniz oda böyle çıkarsa kanı verirsiniz

Back