Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın inşallah bakalım adet olmazsam canım seninde bat gelsinde sende rahatla inşallah canım :)
Bat gelmesın tarıhı gelsın ahahahah uc gunde suan belırtı yok bende hemen belırtı ıstıyorum keske hemen cıksa beklemek zorunda kamlasak acaba erken gebelık testını nezaman yapsam

Bat gelmesın tarıhı gelsın ahahahah uc gunde suan belırtı yok bende hemen belırtı ıstıyorum keske hemen cıksa beklemek zorunda kamlasak acaba erken gebelık testını nezaman yapsam
Ay inşallah canım ikimizin her isteyeninde 9 ay hiç gelmese ne güzel olur düzenli adet oluyorsan adetine bir iki gün kala yap istersen canım çünkü idrara çok sonra geçiyor hatta adeti geçtiği halde çıkmayan oluyor geç döllenme falan

Bnm adetler 4 5 ayda bır bozluyo gecen ay 45 gunde adet oldm yumurtlamam olmadı testlere gorenpazar yumurtladım dıye dusunuyorum normalde 27 gunde oluyodum buay hıc bılmıyorum 9 gun sonra olmam lazım heralde pazar gunu belkı erken gebelık yaparm cnm

Hadi inşallah denk gelmiştir canım çok sabırsızlanıyorsan pazar günü yap ama negatif çıkarsa üzülme erken diye çıkmayabilir

Hadi inşallah denk gelmiştir canım çok sabırsızlanıyorsan pazar günü yap ama negatif çıkarsa üzülme erken diye çıkmayabilir
Erken gebelık testı alcm cnm aynen tabıkı kosmet belkı belırtılerım olur oazara kadar 8 gun olmus olcak cıkar belkı ay bulusmus olsunlarda onlar daha sora da cıksa olur

Erken gebelık testı alcm cnm aynen tabıkı kosmet belkı belırtılerım olur oazara kadar 8 gun olmus olcak cıkar belkı ay bulusmus olsunlarda onlar daha sora da cıksa olur
Ay canım aynen öyle inşallah olmuştur bende testlere baktıkça az da olsa heyecanlanıyorum yarın gelse bı bakalım

Ay evet y nasıl heycan hemde ben bıkacgun sınrayı hıc bılmıyorum nasıl olucam
Vücudunu çok dinlememeye bak canım benim insan düşündükçe herşeyi belirti olarak görüyor geçen ay oyleydim çok düşündüm acaba dedim ama hiçbiri belirti değilmiş bu ay hiç takmadim sıfır belirti şuan adet sancim bile yok sadece ara ara kasigima batma gibi bişey oluyor o kadar

So
rma gogusler bışe acıyodu gecen ay adet gecıkınce umutlandım cok ama yumurtam catlamamıstı cok uzuldum

So

rma gogusler bışe acıyodu gecen ay adet gecıkınce umutlandım cok ama yumurtam catlamamıstı cok uzuldum
Benimde geçen ay goguslerim çok acıdı adetimde birkaç gün geçti ama sonuç negatif bu ay hiç belirti yok işte dedigim gibi sadece batmalar oluyor onuda hamilelige yormuyorum adet olucam hareketlilik var herhalde diyorum ne kadar çok umutlanirsam o kadar üzülüyorum çünkü

Evet cnm hemde cok dun arkasıma hedıye aldm kızı olck mınnacık bebek kıyafetlerı ay barya ınan okdr kotu oldum ko ;( allah hepımıze saglıklı hayırlı bebekler versın

Evet cnm hemde cok dun arkasıma hedıye aldm kızı olck mınnacık bebek kıyafetlerı ay barya ınan okdr kotu oldum ko ;( allah hepımıze saglıklı hayırlı bebekler versın
Bizde her alışverişe çıktığımızda bakıyoruz bebek kıyafetlerine onlar bile o kadar şirin ki amin amin canım amin en kısa zamanda inşallah :)

Bizde her alışverişe çıktığımızda bakıyoruz bebek kıyafetlerine onlar bile o kadar şirin ki amin amin canım amin en kısa zamanda inşallah :)
Ins cnm hayırlısıyla umarım bakalım neler ılcak sankı benden ıslaklık gelıyo hafıf ya anlamadım gıttı

Yumurtlaman daha yeni geçmiş canım normaldir benimde akintim var ama yumurtlama zamanı gibi değil tabi sen takip et bakalım azalicak mı
Cok degıl zaten cnm evet yumurtlamam ıns olmustur oldu dıyorum ama ah oeraembeden cok korkuyorum

Olmuştur inşallah canım ovulasyon testiyle mı akintinla mı takip ediyorsun :)
Sumuksu akıntım olmadı ogun goguslerım cıdı sıstı ama kremsı sulu akıntm oldu

Eklentiler

• C93A64BB-7EBF-4383-8311-D51CFD2F12BE.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 59
Sumuksu akıntım olmadı ogun goguslerım cıdı sıstı ama kremsı sulu akıntm oldu
Bazen akıntı kıvam degistiriyordur belki yüksek ihtimalle yumurtlama olmuş canım degerlendirdiyseniz olur inşallah ben akintinla takip ediyorum ama kaçırma şansımız pek yok gibi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…