gebelik testi silik çizgi

Oh ne güzel işte problem de yokmuş demek ki sizin minik gelmek için zamana ihtiyaç duyuyor. Kalbini karartma hem daha yeni evlisin ben 4 yılık evliyim ikici yılımızda oldu Zeynebim
Çok şükür Ama üzülüyorum galiba çevre baskısı eşimde üzülmesin diye onunla bu konuları konuşmuyorum vakti vardır dediğin gibi içim kararmıştı ne yalan söyleyim çok sağol canım

Tamam canım 10 dakika sonra çıktı ve iki test yaptım ikisinde aynı çıktı dedim çatlatma iğnesinin etkisi mi
İgneden sonraki kaçıncı günün 15 gün geçtiyse evet doğru gebesn ama öncesi yaptın test iğneden dolayı iğnenin içinde de HCG hormonu bulunur

11. Gün adetin geçmesini beklemeliyim zaten umudum yok
Bes gün var kuzu daha bekle iğnenin etkisi kesinlikle o iğne demeseydin bilmezdim ignede HCG hormonu bulunur cnm beş gün sonra tekrar et testi çok erken yapmışsın çizgi çıksa da iğneden dolayı başka açıklaması yoktur cnm

Boşver çevre baskısını yapın yapın çocuk derler bakmasına gelince kimse olmaz etrafında
Üzülmeni anlıyorum canım ama inan ki hiç bir şey vaktinden evvel gelmez. Çok şükür sorununda yok. İnşallah bu ay hamile kalırsın

İnşallah canım Çok doğru söylüyorsun bizim elimizde olan bir şey değil galiba kader Buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…