• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi silik çizgi

12 gün gecikmem var ve ilk test tek cizgi cıktı 2gün gecti tekrar yaptım böyle resimdeki gibi silik cikti ve test yapar yapmaz hemen silik 2inci cizik belirdi yani beklemedim varmi biliyom cok kafa takıyosan kan verin diyceksinix sizler sormak istedim😉😉

Eklentiler

• IMG-20201210-WA0014.jpeg
    IMG-20201210-WA0014.jpeg
    109,6 KB · Görüntüleme: 353
  • IMG-20201210-WA0005.jpeg
    IMG-20201210-WA0005.jpeg
    151,8 KB · Görüntüleme: 210
  • IMG-20201210-WA0007.jpeg
    IMG-20201210-WA0007.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 330
12 gün gecikmem var ve ilk test tek cizgi cıktı 2gün gecti tekrar yaptım böyle resimdeki gibi silik cikti ve test yapar yapmaz hemen silik 2inci cizik belirdi yani beklemedim varmi biliyom cok kafa takıyosan kan verin diyceksinix sizler sormak istedim😉😉
Gebesin hayırlı olsun kan testi yaptır

Tamam canım 10 dakika sonra çıktı ve iki test yaptım ikisinde aynı çıktı dedim çatlatma iğnesinin etkisi mi
Olabilir okumuştum burda iğnenin etkisinden çizgi çıkıyordur diye canım ama bence adetin 1 gün geçsin o şekilde test yap. Benimde adetim 3
Gün geçmişti öyle yapmıştım test. Önceleri de hep silik çıkıyordu anlamıyordum

Tamam canım çok teşekkür ederim bu ilk tedavim çok stres yaptım 🥺siz hamile misiniz peki
Hiç stres yapma inşallah hayırlısı ne ise olsun. Sağlıkla olsun gerekirse varsın zaman geçsin. Yok canım değilim ben hamile 2 yaşında kızım var ikinci de olursa oluruna bıraktık ne zamana olursa işte

Bizde bir buçuk senedir istiyoruz bir problem yok sebepsiz deniliyor tedaviye başladık inşallah hayırlı zamanda gelir 🙏
Oh ne güzel işte problem de yokmuş 🥰 demek ki sizin minik gelmek için zamana ihtiyaç duyuyor. Kalbini karartma hem daha yeni evlisin ben 4 yılık evliyim ikici yılımızda oldu Zeynebim 😍

Back