• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi silik çizgi

Oh ne güzel işte problem de yokmuş 🥰 demek ki sizin minik gelmek için zamana ihtiyaç duyuyor. Kalbini karartma hem daha yeni evlisin ben 4 yılık evliyim ikici yılımızda oldu Zeynebim 😍
Çok şükür🙏❤️❤️ Ama üzülüyorum galiba çevre baskısı eşimde üzülmesin diye onunla bu konuları konuşmuyorum vakti vardır dediğin gibi içim kararmıştı ne yalan söyleyim çok sağol canım 🙏🥰🥰🥰

11. Gün adetin geçmesini beklemeliyim zaten umudum yok
Bes gün var kuzu daha bekle iğnenin etkisi kesinlikle o iğne demeseydin bilmezdim ignede HCG hormonu bulunur cnm beş gün sonra tekrar et testi çok erken yapmışsın çizgi çıksa da iğneden dolayı başka açıklaması yoktur cnm

Çok şükür🙏❤️❤️ Ama üzülüyorum galiba çevre baskısı eşimde üzülmesin diye onunla bu konuları konuşmuyorum vakti vardır dediğin gibi içim kararmıştı ne yalan söyleyim çok sağol canım 🙏🥰🥰🥰
Boşver çevre baskısını yapın yapın çocuk derler bakmasına gelince kimse olmaz etrafında 😅
Üzülmeni anlıyorum canım ama inan ki hiç bir şey vaktinden evvel gelmez. 😘 Çok şükür sorununda yok. İnşallah bu ay hamile kalırsın

Boşver çevre baskısını yapın yapın çocuk derler bakmasına gelince kimse olmaz etrafında 😅
Üzülmeni anlıyorum canım ama inan ki hiç bir şey vaktinden evvel gelmez. 😘 Çok şükür sorununda yok. İnşallah bu ay hamile kalırsın
İnşallah canım Çok doğru söylüyorsun bizim elimizde olan bir şey değil galiba kader Buda 🤷🏻‍♀️

Back