- 6 Mart 2019
- 9
- 6
- 6
- 31
- Konu Sahibi safiye-tanrkulu123
-
Evet beyaz cizgi ilk defa boyle bisey goruyorumYanlış görmediysem beyaz çizgi gibi duruyor,testi tekrarlayın bence
Gebesin hayırlı olsun kan testi yaptır12 gün gecikmem var ve ilk test tek cizgi cıktı 2gün gecti tekrar yaptım böyle resimdeki gibi silik cikti ve test yapar yapmaz hemen silik 2inci cizik belirdi yani beklemedim varmi biliyom cok kafa takıyosan kan verin diyceksinix sizler sormak istedim
Kuruma çizgisiArkadaslar size sorum olucak benim adetime 1gun var test yaptim ama anlayamadim bilenler bakabilir miacaba hamilemiyim
Bir hafta sonra testi tekrarla
Kuruma çizgisi gibi duruyor ilk 5 dakikayı baz al canımArkadaşlar adetime 5 gün var ve hafif silik çizgi var gibi ben mi yanlış görüyorum aceba
Kuruma çizgisi gibi duruyor ilk 5 dakikayı baz alArkadaşlar adetime 5 gün var ve hafif silik çizgi var gibi ben mi yanlış görüyorum aceba
Cano tarih 2020Gebesin hayırlı olsun kan testi yaptır
Kız valla kuzum artık test yapmaktan beynim durmuş ona bakmadım vallaKuruma çizgisi gibi duruyor ilk 5 dakikayı baz al
Cano tarih 2020
Kız valla kuzum artık test yapmaktan beynim durmuş ona bakmadım valla
Seni çok iyi anlıyorum bende Bi kere yazmışım öyle tarihe bakmadan kflsakgslaka
Tamam canım 10 dakika sonra çıktı ve iki test yaptım ikisinde aynı çıktı dedim çatlatma iğnesinin etkisi miKuruma çizgisi gibi duruyor ilk 5 dakikayı baz al canım
Olabilir okumuştum burda iğnenin etkisinden çizgi çıkıyordur diye canım ama bence adetin 1 gün geçsin o şekilde test yap. Benimde adetim 3Tamam canım 10 dakika sonra çıktı ve iki test yaptım ikisinde aynı çıktı dedim çatlatma iğnesinin etkisi mi
Hiç stres yapma inşallah hayırlısı ne ise olsun. Sağlıkla olsun gerekirse varsın zaman geçsin. Yok canım değilim ben hamile 2 yaşında kızım var ikinci de olursa oluruna bıraktık ne zamana olursa işteTamam canım çok teşekkür ederim bu ilk tedavim çok stres yaptımsiz hamile misiniz peki
İnş olur hayırlısıyla canımHiç stres yapma inşallah hayırlısı ne ise olsun. Sağlıkla olsun gerekirse varsın zaman geçsin. Yok canım değilim ben hamile 2 yaşında kızım var ikinci de olursa oluruna bıraktık ne zamana olursa işte
Oh ne güzel işte problem de yokmuşBizde bir buçuk senedir istiyoruz bir problem yok sebepsiz deniliyor tedaviye başladık inşallah hayırlı zamanda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?