- 26 Şubat 2025
- 31
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi melek_123t
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.dakikadan sonra çıktı yanilitma falan olabilir mi Allah nasip ederse ilk olucak kafam karıştıEvet canım silik gözüküyor markayı bilmiyorum ama bu teste göre var gibi
Var gibi duruyor kırmızı çıkmış hatta . Bu testi hiç kullanmadım inşallah güvenilirdir. Kan verip netleştir istersen ya da 2 gün sonra başka marka testle dene awox ya da predictor bulabiliyorsan onlarla yap5.dakikadan sonra çıktı yanilitma falan olabilir mi Allah nasip ederse ilk olucak kafam karıştı
Çok teşekkür ederim bende hiç bilmiyorum testi 2 güne bekleyip başka test yapayımVar gibi duruyor kırmızı çıkmış hatta . Bu testi hiç kullanmadım inşallah güvenilirdir. Kan verip netleştir istersen ya da 2 gün sonra başka marka testle dene awox ya da predictor bulabiliyorsan onlarla yap
İki gün sonra tekrarla bence varsa belirginleşir inşallah seninledir5.dakikadan sonra çıktı yanilitma falan olabilir mi Allah nasip ederse ilk olucak kafam karıştı
İnşallah teşekkür ederimİki gün sonra tekrarla bence varsa belirginleşir inşallah seninledir![]()
Awox testini yaptım silik çizgi çıktı yineVar gibi duruyor kırmızı çıkmış hatta . Bu testi hiç kullanmadım inşallah güvenilirdir. Kan verip netleştir istersen ya da 2 gün sonra başka marka testle dene awox ya da predictor bulabiliyorsan onlarla yap
Var mı fotoğrafı kan verdin mi pekiAwox testini yaptım silik çizgi çıktı yine
Kan veremedim tekrar test yaptım yarın kan vericemVar mı fotoğrafı kan verdin mi peki
Hayırlı olsun var bence awox güvenilir bi markaKan veremedim tekrar test yaptım yarın kan vericem
Adetinize kaç gün var? Bence pozitif bu test bariz belli çünküKan veremedim tekrar test yaptım yarın kan vericem
2-3 gün varAdetinize kaç gün var? Bence pozitif bu test bariz belli çünkü
Bugün ben de yaptım ve aynı çizgiden bende de varHerkese merhaba reglden 4 gün önce erken gebelik testi yaptım 5.dakikadan sonra çok hafif bir silik cizgi sizce silik çizgi mi
ben hamile olduğunuzu düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun2-3 gün var
Çok teşekkür ederimben hamile olduğunuzu düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun canım sanadaBugün ben de yaptım ve aynı çizgiden bende de varHayırlı olsun benim de regle 3 gün var birkaç gün sonra ikinci çizgiyi görürüz
![]()