Evet bende öyle düşünüyorum 2 gün sonra tekrar evde yaparım ona göre gecikmeyi beklerim artık. İnsan bi umut besliyor en ufak bir şeydeYani çizgi t ye yakın bir konumda galiba öyle çok aşırı hafif bişey gördüm gibi. Dayanamazsanız regle bir iki kala tekrar deneyin ama en önemlisi gecikme olursa kan verin net sonuç
Bilmem mi öyle oluyor gerçekten inşallah hayırlı haberler alırsınızEvet bende öyle düşünüyorum 2 gün sonra tekrar evde yaparım ona göre gecikmeyi beklerim artık. İnsan bi umut besliyor en ufak bir şeyde
İnşallah bütün isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla RabbimBilmem mi öyle oluyor gerçekten inşallah hayırlı haberler alırsınız
Görünüyor ikinci çizgi hamile olabilirsiniz zaten adet günü ve sonrasına kadar koyulaşır inşallahBenimde adetime 5 gün var sizce ?
Bakın burda daha da belliGörünüyor ikinci çizgi hamile olabilirsiniz zaten adet günü ve sonrasına kadar koyulaşır inşallahbugün yaptım benimki daha belirgin artık 2 gün var adetime
Benim adetim normalde çok sancılı gelir bir hafta önceden . Bu ay prolaktin ve inofolic kullandım acaba onun etkisi mi bilmiyorum test vermek için bence erkenGörünüyor ikinci çizgi hamile olabilirsiniz zaten adet günü ve sonrasına kadar koyulaşır inşallahbugün yaptım benimki daha belirgin artık 2 gün var adetime
Hayırlı olsun var gibiMerhabalar, bu ay yumurtlama günü ve bir gün öncesini değerlendirdik. Şu an reglime 4 gün var
iki üç gündür de kasıklarımda hafif sızı oluyor dayanamadım bugün sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım ve 15-20 dakika arasında silik çizgi oluştu. Bu çizgi kuruma çizgisi mi yoksa gebelik var mı bilemedimtestim bu şekilde
Var görünüyorBenimde adetime 2 gün var bugün comfort erken hamilelik testi yaptım testim silik çizgi çıktı. Bakar mısınız hanimlar
Bence bir kaç test daha yapın onlarda silik çıkarsa hamile olabilirsinizBenim de reglime 3 gün falan var kuruma çizgisi nasıl oluyor ayırt edemiyorum yardim eder misiniz
Eki Görüntüle 3573466
Sabah idrarı olması şart mi acabaBence bir kaç test daha yapın onlarda silik çıkarsa hamile olabilirsiniz
Ben kendine ilk ilk idarla yapmadım herkes öyle diyor ama bende çıkmıştı 3 gün varken akşam yapmıştımSabah idrarı olması şart mi acaba
Kaç dakika sonra çıktı çizgi ve hangi marka testBenim de reglime 3 gün falan var kuruma çizgisi nasıl oluyor ayırt edemiyorum yardim eder misiniz
Eki Görüntüle 3573466
6 gün var 15 dk sonra çok çok silik çıktı ama marka preductor umutlanmsli miyimmGörünüyor ikinci çizgi hamile olabilirsiniz zaten adet günü ve sonrasına kadar koyulaşır inşallahbugün yaptım benimki daha belirgin artık 2 gün var adetime
O markaya genelde iyi diyorlar 2-3 gün sonra bi daha test yapıp bakın isterseniz. Bende adet günümün geçmesini bekliyorum yarın adet günüm ondan sonra kan vermeyi düşünüyorum6 gün var 15 dk sonra çok çok silik çıktı ama marka preductor umutlanmsli miyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?