• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi negatf çıkip hamile olan

Daha önceden de kaç gün önce yapmışdında negatif çıkmışsa canım sende olunca bende umutlandım😊
10gun gecince yapmıştım cnm benim adtm düzensiz baya oyuzden bekledim ben baya hatta adet sökücü ictm olmak için olmadm dün ovulasyan testi denedm ikiside koyu çıktı baya sonra bugünde dedm bı gebelik testi alayım aldm böyle oldu işte cnm 😊 ama şuan benim tam 1ay geçti mesela

10gun gecince yapmıştım cnm benim adtm düzensiz baya oyuzden bekledim ben baya hatta adet sökücü ictm olmak için olmadm dün ovulasyan testi denedm ikiside koyu çıktı baya sonra bugünde dedm bı gebelik testi alayım aldm böyle oldu işte cnm 😊 ama şuan benim tam 1ay geçti mesela
Belirtin varmıydı peki canım 😊

Belirtin varmıydı peki canım 😊
Cnm valla aman aman belirtim yoktu da sadece çok üşüyorum.normlde hiç üşüyen biride değilimdir ama.son 1haftadr donuyom valla ondan biraz acaba mi dedim.bide karnım çok sismisti rahatsız ediyordu öyle işte cnm velhasıl böyle işte inş kandada çıkarda hayırlı bi sekilde sağlıkla ilerler

Cnm valla aman aman belirtim yoktu da sadece çok üşüyorum.normlde hiç üşüyen biride değilimdir ama.son 1haftadr donuyom valla ondan biraz acaba mi dedim.bide karnım çok sismisti rahatsız ediyordu öyle işte cnm velhasıl böyle işte inş kandada çıkarda hayırlı bi sekilde sağlıkla ilerler
Inşallah canım ya sevindim adına sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insah🤲🤲

Bende kan verecektim saat 9 ile 10 arası mis öğlen gitmisdim bakmadilar
Hee sendemi vercektn cnm kafam gitti valla kusura bakma ya unutmuşum inanki halbuki aklimdaydin aynen sabah alıyorlar yarn gidersin cnm artık

Yaa çok sevindim canım gözün aydın kaç haftalık bende kan verdim sonucu bekliyorum bakalım
Hadi senin içinde hayırlısı olsun kuzum ne zamn cikcak sonuçların e nabizdan bak hemen çıkmıştır daha yeniymis benim 2haftlik falan cnm

Back