- 13 Nisan 2020
- 138
- 68
- 28
- 32
Daha önceden de kaç gün önce yapmışdında negatif çıkmışsa canım sende olunca bende umutlandımCnm benim evet hemn çıktı hattsbbitsne daha yaptm wmintolmak için ondada çıktı cnm ya çok sağol yavrm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önceden de kaç gün önce yapmışdında negatif çıkmışsa canım sende olunca bende umutlandımCnm benim evet hemn çıktı hattsbbitsne daha yaptm wmintolmak için ondada çıktı cnm ya çok sağol yavrm
Benimde 30 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatifci ama belim ağrıyor kaşıklarım arada ağrıyor anlamadimCnm benim evet hemn çıktı hattsbbitsne daha yaptm wmintolmak için ondada çıktı cnm ya çok sağol yavrm
10gun gecince yapmıştım cnm benim adtm düzensiz baya oyuzden bekledim ben baya hatta adet sökücü ictm olmak için olmadm dün ovulasyan testi denedm ikiside koyu çıktı baya sonra bugünde dedm bı gebelik testi alayım aldm böyle oldu işte cnmDaha önceden de kaç gün önce yapmışdında negatif çıkmışsa canım sende olunca bende umutlandım![]()
Belirtin varmıydı peki canım10gun gecince yapmıştım cnm benim adtm düzensiz baya oyuzden bekledim ben baya hatta adet sökücü ictm olmak için olmadm dün ovulasyan testi denedm ikiside koyu çıktı baya sonra bugünde dedm bı gebelik testi alayım aldm böyle oldu işte cnmama şuan benim tam 1ay geçti mesela
Cnm valla aman aman belirtim yoktu da sadece çok üşüyorum.normlde hiç üşüyen biride değilimdir ama.son 1haftadr donuyom valla ondan biraz acaba mi dedim.bide karnım çok sismisti rahatsız ediyordu öyle işte cnm velhasıl böyle işte inş kandada çıkarda hayırlı bi sekilde sağlıkla ilerlerBelirtin varmıydı peki canım![]()
Inşallah canım ya sevindim adına sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insahCnm valla aman aman belirtim yoktu da sadece çok üşüyorum.normlde hiç üşüyen biride değilimdir ama.son 1haftadr donuyom valla ondan biraz acaba mi dedim.bide karnım çok sismisti rahatsız ediyordu öyle işte cnm velhasıl böyle işte inş kandada çıkarda hayırlı bi sekilde sağlıkla ilerler
Amin canım benim aminnn inşallah çok sağol yavrm hepinize nasip olsun inşallahInşallah canım ya sevindim adına sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insah![]()
Amin insallh kuzumAmin canım benim aminnn inşallah çok sağol yavrm hepinize nasip olsun inşallah
Canım nabtin hastaneye gittinmjAmin canım benim aminnn inşallah çok sağol yavrm hepinize nasip olsun inşallah
Evet cnm benim sgalik ocağına gttim de kan verdm yarın cikicak sonuçlar inşallah bakalım ne çıkacak sonuçlarCanım nabtin hastaneye gittinmj
Bende kan verecektim saat 9 ile 10 arası mis öğlen gitmisdim bakmadilarEvet cnm benim sgalik ocağına gttim de kan verdm yarın cikicak sonuçlar inşallah bakalım ne çıkacak sonuçlar
Hee sendemi vercektn cnm kafam gitti valla kusura bakma ya unutmuşum inanki halbuki aklimdaydin aynen sabah alıyorlar yarn gidersin cnm artıkBende kan verecektim saat 9 ile 10 arası mis öğlen gitmisdim bakmadilar
Aynen kuzum ne kusuru olacakHee sendemi vercektn cnm kafam gitti valla kusura bakma ya unutmuşum inanki halbuki aklimdaydin aynen sabah alıyorlar yarn gidersin cnm artık
Nabtin canım öğrendinmiHee sendemi vercektn cnm kafam gitti valla kusura bakma ya unutmuşum inanki halbuki aklimdaydin aynen sabah alıyorlar yarn gidersin cnm artık
Evet kuzum.ogrendim şükürler olsun hamileym ama daha çok yeni cnm sen naptınNabtin canım öğrendinmi
Yaa çok sevindim canım gözün aydın kaç haftalık bende kan verdim sonucu bekliyorum bakalımEvet kuzum.ogrendim şükürler olsun hamileym ama daha çok yeni cnm sen naptın
Hadi senin içinde hayırlısı olsun kuzum ne zamn cikcak sonuçların e nabizdan bak hemen çıkmıştır daha yeniymis benim 2haftlik falan cnmYaa çok sevindim canım gözün aydın kaç haftalık bende kan verdim sonucu bekliyorum bakalım
hayırlı sagliklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin kuzum ben hamile değilmiş polikislik var muhtemelen ondan gecikdi
Canım negatif çıktı ya yok yani ama adet de olmadım doktora gitmek lazimY Yagmurrrrrr cnm noldu sonuçların