• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi negatf çıkip hamile olan

Acaba tekrar mi yumurtluyorm diyede dusunup duruyorm inanın

benim bide 10 nu pik oldu ama ondan 2 gün önce pembe akıntım oldu O günü sandm yumurralama gunu meğer değilmiş

Okudum cnm şimdi ayy hadi inşallah benimde öyle olur benimde gozUm karariyo ara ara ama pisklojikte olabilir benim cnm inş değildir de 😊adet düzenli olunca anlamak kolay oluyor benim okadar düzensiz ki bı ay bi ayı tutmuyor napalm artk inş vardır bebişim
Haber verirsin güzel haberler inşallah bekliyoruz 😊

Bende aynı durumdayim canım 15 gun gecti test aldim negatif insallh hamilesindir
nAmin cnm inşallah sende hamilesindir cnm adetin düzensiz mi seninde bide sık ilişkimi oldu acaba demin okudum da sık ilişki oluncada geç döllenme olabiliyormuş sonuçta hangisinin tutacağı belli olmaz

nAmin cnm inşallah sende hamilesindir cnm adetin düzensiz mi seninde bide sık ilişkimi oldu acaba demin okudum da sık ilişki oluncada geç döllenme olabiliyormuş sonuçta hangisinin tutacağı belli olmaz
Evet canım düzensizlik var ama 3 aydır düzenli oluyordu

Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.

Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.
inşallah hamıssındır canm yerlesmeye benzıyo gıbı sen 2 3 gun sabret oyle bıdaha yap bazen testdede kesın cıkmaya bılıyo

Benim 5-6 gün geçmişti 5 test biri erken gebelik testiydi negatif çıktı. Bir rahatsızlığımdan dolayı sağlık ocağına gittim doktora testte negatif olup hamile kalma olasılığımın olup olmadığını sorduğumda hemen kan testi yapmak istedi ertesi gün kan verdim ve sonuç pozitif 😊
Merhaba hangi testi yaptiniz acaba? benimde negatif cikti ama hamilelik belirtileri var gibi hissediyorum.

Back