• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi lütfen bakarmisiniz ??

Ya ben bir buçuk yıl öncede aynı bu durumu yasadım betada çıkmadı diye tatıle gittik bir haftalık tatılden sonra doktora gittik ultrasyondan kese gözüktü Adetin 45 gün sonra gecikmesinden sonra düşükten sonra ben birbuçuk yıl toparlanamadım kanamalarla boğuştum 6 aydır sonra doktor tedavisiyle duzeldim 3 aydır öylede duzenli giderken gene gecıkme yasadım gene bişey çıkmadı tarlusal söktürücü kullandım sknra gene doktor tedavisi cyronova adlı ılacı kullandım 4 ay boyunca 7 aydır adetlerim düzenli gidiyprdu çok şükür diyerek Ocak ayın sonunda histeroskopı oldum şubat 2 sınde adet oldum bu ay yıne gecıkme oldu inanın napıcahımı sasırdım ben 🥴🥴
bende rahim filmi çektirdim aralıkta , ocakta klomen ve çatlatma tedavisi derken adet oldum gebelik olmadı ve bu ay çok geciktim ya 🤔 neden düşük yaşadın canım

Hamileyken ben tatılde çok ağır bir grip gecırdım enfeksiyondan kaynaklandı düşük oldu

Ya kızlar bende bir şey sormak istiyorum dün adetime bir gün kala işte acile gripten dolayı gittim doktor emin olmak için bta hcg bakalım ona göre ilaç yazalım dediler ve kan verdim sonucu aldım 24 çıktı doktor yüzde doksan dokuz hamilelik var yeni bir iki gün olmuş işte falan dedi neyse bugün de adet günüm normal olarak idrar testi yaptım çıkmadı daha sonra eczaneye sordum gebelik var ama çok yeni dedi oladabilir olmayadabilir erken davranmışsınız dedi ne yapıcam çok mu düşük değer
yenidir canım belkide 🤗 kanda çıkarda ,idrarda geç çıkar biraz daha bekle yada 3 günde bir değerlerini kan tahliliyle takip et canım 🙂

yenidir canım belkide 🤗 kanda çıkarda ,idrarda geç çıkar biraz daha bekle yada 3 günde bir değerlerini kan tahliliyle takip et canım 🙂
Yani normaldir değil mi korkmama gerek var mı ki gribim de çok şükür geçti eşim de sağlıkçı arkadaşına sormuş hayırlı olsun demiş var kesin olarak ama adetinden on gün geçsin kesinleşir demiş işte kafam karıştı içinizi ferah tutun demiş ama bilmiyorum

IMG-20200228-WA0005.jpg

Benim de bu şekilde çıktı 4 haftalık gebeyim seni rahatlatmak için attım canım evde yapıla testler varsa göstermiyor daha ağır olarak gösteriyorsa da yanılma payı çok az bence sende de var hayırlısı olsun ins.

Yani normaldir değil mi korkmama gerek var mı ki gribim de çok şükür geçti eşim de sağlıkçı arkadaşına sormuş hayırlı olsun demiş var kesin olarak ama adetinden on gün geçsin kesinleşir demiş işte kafam karıştı içinizi ferah tutun demiş ama bilmiyorum
içini rahat tut canım 🤗 eşin sormuş bak kafan rahat olsun 🤗

içini rahat tut canım 🤗 eşin sormuş bak kafan rahat olsun 🤗
İnşaAllah artık dua edin ya panikliyim biraz ilk bir de tecrübem de yok inşaAllah pazartesi sağlık ocağında bir daha baktıracam

Şimdi hamilemiyim degilmisim.T cizgisi koyu degil ama silik cizgi cikti 3 dakika arasinda böyle oldu.Adetim 3 gün gecti bu da foto yardimci olurmusunuz ?
Bence hamilesin :))) hayırlısı olsun tabiii.. Kesin sonuç istiyosan kan testi en güzelli

Eki Görüntüle 2601885
Benim de bu şekilde çıktı 4 haftalık gebeyim seni rahatlatmak için attım canım evde yapıla testler varsa göstermiyor daha ağır olarak gösteriyorsa da yanılma payı çok az bence sende de var hayırlısı olsun ins.
Insallah canim vardir .Allah cümlemize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin 😊

Back