ben bu gece ovulasyon testi topikinde okudum,1 kız vardı,o da adete yakınken ovulasyon testi yaptı ve silik çiktı,kaç gün tekrarlamış,kendine demiş allahım adetime 3 gün var ve ben yumurtluyormuyum,sonra gitti gebelik testi aldı ve hamiş çiktı
yarin progestona baktiracam adet arasi 3-5 gün yapiliyor, 21.günde yumurta catlamis diye tekrarliyacam, tüpe basliyacam ya hastane bunlarin raporunu istiyor baslamadan önce
once yenibosnada kalıyordum şimdi fatihte ouruyorum cnm,sen ist.nereye gittin bakalım
inşallah bu sefer tutar ya..allah bizim yüzümüzü da güldürsün inşalahhhhhhhh,vallah çok zor ya,sokakta bebek göruyorum gidim opuyorum onları ya :1hug:
şimdi ne zaman ist.gelecan sen cnm...yoksa orda tüp bebişe başlıyecan
kız bi batmalar oluyor bana,bügün geberecam sandım mafoldumben
slm kızlar nasılsınız,ya laubali bu ateş bende dalga geçıyor
8 tem.36.7
9 tem.36.7
10 tem.36.7
11 tem.36.9
12 tem 36.5
ve bugum 36.6 biraz yükselmiş
eczaneye gittim gene test gelmedi,akşama kadar gelir dıyor...dedim eğer gelmezse iptal edin,bu nedır,bana 4 gün oncesinde lazım şimdi alsam ne fayda..yok hanım efendi kesin gelecek...hadi bakalım,beklıyorum zilimi çalsınlar
çok kötüyüm.Bugün kan testi yaptırdım.Hastaneden eve gelene kadar zor tuttum kendimi.Sonucu elime aldıımda gözlerim karardı birden.Bu sefer hazırdım.Bu sefer böyle olmamalıydı.Çok üzülüyorum kimseye bişey söyleyemiyorum anlatsamda anlamazlar ya zaten.Bi yanlışlık olmasını öyle çok istterdim ki.Anlayamıyorum.Hiçbirşeyi hiçkimseyi anlayamıyorum artık...