Gebelik testi kullananlar buraya

Nedense o sans bizlere ugramiyorum sadece kandirmaca yapiyor.

once yenibosnada kalıyordum şimdi fatihte ouruyorum cnm,sen ist.nereye gittin bakalım

yarin progestona baktiracam adet arasi 3-5 gün yapiliyor, 21.günde yumurta catlamis diye tekrarliyacam, tüpe basliyacam ya hastane bunlarin raporunu istiyor baslamadan önce

yarin progestona baktiracam adet arasi 3-5 gün yapiliyor, 21.günde yumurta catlamis diye tekrarliyacam, tüpe basliyacam ya hastane bunlarin raporunu istiyor baslamadan önce

inşallah bu sefer tutar ya..allah bizim yüzümüzü da güldürsün inşalahhhhhhhh,vallah çok zor ya,sokakta bebek göruyorum gidim opuyorum onları ya :1hug:

once yenibosnada kalıyordum şimdi fatihte ouruyorum cnm,sen ist.nereye gittin bakalım

Sultanahmet´te kaliyorduk hep, ama cok yerlere gittik gezdik. Istanbulda son 2 gelisimizde etilerde tüp bebek tedavisi yaptirmisik, 1 ay kaldik tutmadi tekrar subatta geldik 3 hafta kaldik oda tutmamisti.

inşallah bu sefer tutar ya..allah bizim yüzümüzü da güldürsün inşalahhhhhhhh,vallah çok zor ya,sokakta bebek göruyorum gidim opuyorum onları ya :1hug:

bende icimden bakip seviyorum fazla yakinlasmak istemiyorum sonra millet tuhaf bakar diye cekiniyorum, etrafimdaki herkes biliyor durumumuzu acimalarini istemedigim icin soguk kanli olmaya calisiyorum. Zor vallahi

ben herzaman sultan ahmette gezerim,bide ramazan ayında çok güzel orası zemuszemus

evet bayiliyorum, ilk tedavimizi tam ramazanda denk getirmistik 1 ay cok süper gecmisti. Doyum olmuyor oralara, Beyazit, Eminönü bayiliyorum ya.

güzelim ben bi daha yatmayi denicem 5 saat sonra kalkip ise gidecem :a015: sen calismiyorsun galiba yan gel keyfim yat

slm kızlar nasılsınız,ya laubali bu ateş bende dalga geçıyor
8 tem.36.7
9 tem.36.7
10 tem.36.7
11 tem.36.9
12 tem 36.5
ve bugum 36.6 biraz yükselmiş

eczaneye gittim gene test gelmedi,akşama kadar gelir dıyor...dedim eğer gelmezse iptal edin,bu nedır,bana 4 gün oncesinde lazım şimdi alsam ne fayda..yok hanım efendi kesin gelecek...hadi bakalım,beklıyorum zilimi çalsınlar

çok kötüyüm.Bugün kan testi yaptırdım.Hastaneden eve gelene kadar zor tuttum kendimi.Sonucu elime aldıımda gözlerim karardı birden.Bu sefer hazırdım.Bu sefer böyle olmamalıydı.Çok üzülüyorum kimseye bişey söyleyemiyorum anlatsamda anlamazlar ya zaten.Bi yanlışlık olmasını öyle çok istterdim ki.Anlayamıyorum.Hiçbirşeyi hiçkimseyi anlayamıyorum artık...

slm kızlar nasılsınız,ya laubali bu ateş bende dalga geçıyor
8 tem.36.7
9 tem.36.7
10 tem.36.7
11 tem.36.9
12 tem 36.5
ve bugum 36.6 biraz yükselmiş

Canim dünki atesini saymazsak, soguk aldinya o yüzden. Ama eger 36,6 gebelik olabilir yeterki düsmeyip sabit kalsin. Düzensizmi ölcüyorsun atesini sen ne? Ayni saatte bakacaksin biliyosun dimi? ^^oyle farkli saatlerde ölcmek falan yok belki o yüzden böyle dalgalanma oluyordur.

Iyi demissin klava: 4 gün bi getiremedilermi testi normalde 1 gün bile sürmemeli biz burda meraktan geberiyoz onlarda masallah cok sakin aliyorlar durumu. Internetten alsaydin simdiye gelmisti valla

üzülme cnm ya..nezaman çok istıyoruz ozaman olmuyor,sende önümüzdeki ay,kafana hiç bişey takma bak nasıl bebiş gelıyor...kan sonuçları kaç çiktı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…