Gebelik testi kullananlar buraya

Canim dünki atesini saymazsak, soguk aldinya o yüzden. Ama eger 36,6 gebelik olabilir yeterki düsmeyip sabit kalsin. Düzensizmi ölcüyorsun atesini sen ne? Ayni saatte bakacaksin biliyosun dimi? ^^oyle farkli saatlerde ölcmek falan yok belki o yüzden böyle dalgalanma oluyordur.

vallah ayne saate zor tuturuyorum ha,onceki günler ayne saate ölçtüm,dün bi ara kaktım gittim mutfağa bir bardak süt içtim tekrar yatım,kaktım zamanda ölçtüm 36.5...bugun gene geç uyandım

çok kötüyüm.Bugün kan testi yaptırdım.Hastaneden eve gelene kadar zor tuttum kendimi.Sonucu elime aldıımda gözlerim karardı birden.Bu sefer hazırdım.Bu sefer böyle olmamalıydı.Çok üzülüyorum kimseye bişey söyleyemiyorum anlatsamda anlamazlar ya zaten.Bi yanlışlık olmasını öyle çok istterdim ki.Anlayamıyorum.Hiçbirşeyi hiçkimseyi anlayamıyorum artık...

Canim üzülme desemde biliyorum elde degil, teselli etmek yetmiyor insanin umutlari yikilinca hic birsey kar etmiyor. Bir kac güne kendini toparlarsin, daha vaktin zamanin varmis elbet olur yeterki rabbim izin versin. Dün aksam hepimiz icin allahima dua ettim, yalvardim agladim. Insallah mübarek aylarda kabul eder. Sakin isyan etme, herseyde bir hayir vardir deyip gec, bu ayda bebegimin yiyecegi ekmegi yokmus de

0.100 herzamanki gibi.Üzülmemek mümkün değil canım ya işin kötüsü misafirlerim hala bende ve bu halimle bile sırıtmak zorundaa kalıyorum.İnşalah siz güzel haberler verirsiniz bana yoksa yine toparlanamıcam ben belli...

vallah ayne saate zor tuturuyorum ha,onceki günler ayne saate ölçtüm,dün bi ara kaktım gittim mutfağa bir bardak süt içtim tekrar yatım,kaktım zamanda ölçtüm 36.5...bugun gene geç uyandım

gülom yataktan kalkmiyacaksin, vucudunun ilk sabah isisi ile ölceceksin kalkip yattiktan sonra ayni sonucu kesinlikle vermiyor hatta 0,2 derece falan fazla veriyor sonra. Zaten dil altindan ölcüyorsun bunda yapamayacak ne var, hani egilip kalkinacak bi durum yok yattigin yerden bak, bide beni düsün :kedi:

0.100 herzamanki gibi.Üzülmemek mümkün değil canım ya işin kötüsü misafirlerim hala bende ve bu halimle bile sırıtmak zorundaa kalıyorum.İnşalah siz güzel haberler verirsiniz bana yoksa yine toparlanamıcam ben belli...

ah bu misafirler var ya :eek:klava: tam zamanında gelıyorlar haa,seni çok iyi anlıyorum cnm...ah ah ben her ay bunu yaşıyorum,bide ben 2 düşükten sonra çok yıkıldım,yıprandım,ama ayakta durmayı alıştım artık

gülom yataktan kalkmiyacaksin, vucudunun ilk sabah isisi ile ölceceksin kalkip yattiktan sonra ayni sonucu kesinlikle vermiyor hatta 0,2 derece falan fazla veriyor sonra. Zaten dil altindan ölcüyorsun bunda yapamayacak ne var, hani egilip kalkinacak bi durum yok yattigin yerden bak, bide beni düsün :kedi:

:kedi: ya cnm geç akadar int.takılıyorum ,ide sabah köründe kalkamam vallah...sabah kıvrandım yatakta taaa 5.30-6.00a kadar,tabi bide 12.30 te kaktım :kedi: kaydirigubbakcemile3

Sen gül canim gülki allahim o gülen yüzünü yakinda gercektende güldürsün. Kendini tutamiyorsun anliyorum, bende zamaninda cok agladim, sizladim, her seferinde bagirip cagirdim ama kime neye faydasi oldu?? Ha icimizi dökmeye yetti rahatladik, ama tekrar ayni yerden hayatimiza devam ettik. Hayirlisi buymus de kendi kendine teselli ver, suan sana hersey bitmis gibi gele bilir ama lütfen öyle düsünme, bir kac gün gectikten sonra sende olan biteni unutup olmamis gibi yoluna devam edeceksin. Hersey tazeyken insana kabullenmek zor geliyor, zaman herseyin en iyi ilaci.

iyiki varsınız.Kimse anlamıyor beni hiçkimse anlamıyor.Konuşamadıkça içimde gitgide büyüyor.Geçen akşam bi rüya gördüm çocuğum hiç olmuyordu belkide ondan etkileniyorum bu kadar.Çok kötüydü anlatamam size sanki geçek gibi Allah hiçbirimize yaşatmasın öyle bir acı

çok kötüyüm.Bugün kan testi yaptırdım.Hastaneden eve gelene kadar zor tuttum kendimi.Sonucu elime aldıımda gözlerim karardı birden.Bu sefer hazırdım.Bu sefer böyle olmamalıydı.Çok üzülüyorum kimseye bişey söyleyemiyorum anlatsamda anlamazlar ya zaten.Bi yanlışlık olmasını öyle çok istterdim ki.Anlayamıyorum.Hiçbirşeyi hiçkimseyi anlayamıyorum artık...

canım üzüldüm çok, bende idrarda yaptım negatif çıktı... nasip değilmiş elden hiç birşey gelmiyoooorr..

iyiki varsınız.Kimse anlamıyor beni hiçkimse anlamıyor.Konuşamadıkça içimde gitgide büyüyor.Geçen akşam bi rüya gördüm çocuğum hiç olmuyordu belkide ondan etkileniyorum bu kadar.Çok kötüydü anlatamam size sanki geçek gibi Allah hiçbirimize yaşatmasın öyle bir acı

cnm boyle ruyaları takma kafana cnm.o bilinç altı rüyalar,çok düşünüyoruz ya,içini ferah tut canım benim :teselli:

selam arkadaşlar...
hepinize güzel ve umut dolu yeni bir hafta diliyorum..
epeydir giremedim özledim burayı sizleri :)

Cok istedigin icin bu rüyalari görüyorsun, sen sen al rüyada gördügün iyi veya kötü icerikli (bebek) hic takma.

:kedi: ya cnm geç akadar int.takılıyorum ,ide sabah köründe kalkamam vallah...sabah kıvrandım yatakta taaa 5.30-6.00a kadar,tabi bide 12.30 te kaktım :kedi: kaydirigubbakcemile3

O zaman bosuna ates ölcüyorsun, hic ölcme daha iyi. Yaptigin saat ayni olmadiktan sonra yazdigin ölcüleri hiiicccc biseye kullanamayiz. O yüzden gemi gibi öyleeee sallana sallana cikar.

Cok istedigin icin bu rüyalari görüyorsun, sen sen al rüyada gördügün iyi veya kötü icerikli (bebek) hic takma.

geçen seferde oğlum olmuştu kız onu nasıl takmıyım bi tatlıydı ki sorma bebek olunca işin içinde herşey bilinçaltımıza giriyo işte.Eşim hastaneden çıkarken tam aradı ne diyeceğimi bilemedim yok işte yok deyip pat diye kapattım oda üzülüyo anlıyorum ama teselliyi bi duysanız olsun devam ederiz çalışmalara diyo öyle tesellimi olur ya

X