Canim dünki atesini saymazsak, soguk aldinya o yüzden. Ama eger 36,6 gebelik olabilir yeterki düsmeyip sabit kalsin. Düzensizmi ölcüyorsun atesini sen ne? Ayni saatte bakacaksin biliyosun dimi? ^^oyle farkli saatlerde ölcmek falan yok belki o yüzden böyle dalgalanma oluyordur.
çok kötüyüm.Bugün kan testi yaptırdım.Hastaneden eve gelene kadar zor tuttum kendimi.Sonucu elime aldıımda gözlerim karardı birden.Bu sefer hazırdım.Bu sefer böyle olmamalıydı.Çok üzülüyorum kimseye bişey söyleyemiyorum anlatsamda anlamazlar ya zaten.Bi yanlışlık olmasını öyle çok istterdim ki.Anlayamıyorum.Hiçbirşeyi hiçkimseyi anlayamıyorum artık...
vallah ayne saate zor tuturuyorum ha,onceki günler ayne saate ölçtüm,dün bi ara kaktım gittim mutfağa bir bardak süt içtim tekrar yatım,kaktım zamanda ölçtüm 36.5...bugun gene geç uyandım
0.100 herzamanki gibi.Üzülmemek mümkün değil canım ya işin kötüsü misafirlerim hala bende ve bu halimle bile sırıtmak zorundaa kalıyorum.İnşalah siz güzel haberler verirsiniz bana yoksa yine toparlanamıcam ben belli...
gülom yataktan kalkmiyacaksin, vucudunun ilk sabah isisi ile ölceceksin kalkip yattiktan sonra ayni sonucu kesinlikle vermiyor hatta 0,2 derece falan fazla veriyor sonra. Zaten dil altindan ölcüyorsun bunda yapamayacak ne var, hani egilip kalkinacak bi durum yok yattigin yerden bak, bide beni düsün :kedi:
0.100 herzamanki gibi.Üzülmemek mümkün değil canım ya işin kötüsü misafirlerim hala bende ve bu halimle bile sırıtmak zorundaa kalıyorum.İnşalah siz güzel haberler verirsiniz bana yoksa yine toparlanamıcam ben belli...
çok kötüyüm.Bugün kan testi yaptırdım.Hastaneden eve gelene kadar zor tuttum kendimi.Sonucu elime aldıımda gözlerim karardı birden.Bu sefer hazırdım.Bu sefer böyle olmamalıydı.Çok üzülüyorum kimseye bişey söyleyemiyorum anlatsamda anlamazlar ya zaten.Bi yanlışlık olmasını öyle çok istterdim ki.Anlayamıyorum.Hiçbirşeyi hiçkimseyi anlayamıyorum artık...
iyiki varsınız.Kimse anlamıyor beni hiçkimse anlamıyor.Konuşamadıkça içimde gitgide büyüyor.Geçen akşam bi rüya gördüm çocuğum hiç olmuyordu belkide ondan etkileniyorum bu kadar.Çok kötüydü anlatamam size sanki geçek gibi Allah hiçbirimize yaşatmasın öyle bir acı
sizi çok seviyorummafoldumben
siz neler yaptınız anlatın bakalım gelişmeler neler...
iyiki varsınız.Kimse anlamıyor beni hiçkimse anlamıyor.Konuşamadıkça içimde gitgide büyüyor.Geçen akşam bi rüya gördüm çocuğum hiç olmuyordu belkide ondan etkileniyorum bu kadar.Çok kötüydü anlatamam size sanki geçek gibi Allah hiçbirimize yaşatmasın öyle bir acı
selam arkadaşlar...
hepinize güzel ve umut dolu yeni bir hafta diliyorum..
epeydir giremedim özledim burayı sizleri :)
:kedi: ya cnm geç akadar int.takılıyorum ,ide sabah köründe kalkamam vallah...sabah kıvrandım yatakta taaa 5.30-6.00a kadar,tabi bide 12.30 te kaktım :kedi: kaydirigubbakcemile3
Cok istedigin icin bu rüyalari görüyorsun, sen sen al rüyada gördügün iyi veya kötü icerikli (bebek) hic takma.