Gebelik testi kullananlar buraya

zemuszemusslm kızlarrrr ben geldim.dün çıkmıştım kimse yok die ama sonradan yazdıklarını okudum sağol canımcım.dünüde kaçırmadık bu arada

KK´da buna dahil forum var eger ararsan bulursun belki gerci bende pressed tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama bunu deneyerek hamile kalan arkadaslarimizda var o yüzden denemekte fayda var diye düsündüm. Pressed sayesinde spermler rahimde daha uzun süre yasiyormus ve bu sivi sayesinde rahime ulasmasida kolay oluyormus. Iliskiden önce bu pressed denilen seyi (krem galiba) vajinaya sürüyorsun.
Ben yillardir internette alisveris yapiyorum, önemli olan güvenilir bir site bulmak. Iyice arastirmalisin eger baktin cok kisi o sayfadan alisveris yapiyorsa sende yaparsin ve bazen saticinin profiline girip diger alicilar onun hakkinda ne yazmis okuya bilirsin böylelikle icin daha rahat eder.

Son düzenleme:
zemuszemusslm kızlarrrr ben geldim.dün çıkmıştım kimse yok die ama sonradan yazdıklarını okudum sağol canımcım.dünüde kaçırmadık bu arada

Hosgeldin caliskan kiz hihoyyythihoyyyt hadi hayirlisi olsun insallahhhhhhh sonuda güzel olur canimcim

hoşbulduk canım bakalım çalışkanlık yapıos ama sınavın sonunda geççez mi:))))))))işallah canım cümlemizin sonu güzel olsun

laubalicim şimdi okudumda o pressed çok etkili bişeye benzio bencede çok güzel bişey yaa

bilmıyorum ya,ama hiç umudum yok bu ay...dr.dedi ya bu gün ilişki yarın bilmem ne,sanki zorla yapıyoruz ya....kafama çok taktım,onun için tutmamıştır galiba

hoşbulduk canım bakalım çalışkanlık yapıos ama sınavın sonunda geççez mi:))))))))işallah canım cümlemizin sonu güzel olsun

Taktir allahtan canim biz yeterki elimzden geleni yapalim turkbayragi evet pressed bayaga etkili gözüküyor, gerci bizde sperm problemi yok ama bellimi olur dimi icerde neler oluyor bilmiyoruz insallah faydasini görürüm bakalim önce bi denemek lazim.

bilmıyorum ya,ama hiç umudum yok bu ay...dr.dedi ya bu gün ilişki yarın bilmem ne,sanki zorla yapıyoruz ya....kafama çok taktım,onun için tutmamıştır galiba

Sekerimmm lütfen kendini germe sakin olmaya calis. Can cikmadikca allahtan umut kesilmez güclü ol biraz hep iyi seyler düsün ama her iki sonucada kendini hazirla o zaman hazmetmesi daha kolay oluyor. Ates falanda ölcme off ammada takintimiz varya, bak hem camasir suyu fokur fokur köpürüyormus insallah tutmus iste.

kız bu pressed googlede yazdım,hiç bişey çikmıyor ya :1no2: bulamadım

kız bu pressed googlede yazdım,hiç bişey çikmıyor ya :1no2: bulamadım

Gülom bide KK´da arama yap burda ben okumustum bununla ilgili topic var orada herkes fikirlerini ve deneyimlerini yaziyordu pressed hakkinda. Hatta Badem bile kullanmisti.

Gülom bide KK´da arama yap burda ben okumustum bununla ilgili topic var orada herkes fikirlerini ve deneyimlerini yaziyordu pressed hakkinda. Hatta Badem bile kullanmisti.

tmm canikom orasını okudum,ama nerden alacaz,nasıl siparış verecaz,onu merak edıyom ben :uhm:

çok thnx laubalicm sayende önemli bir püf nokta daha öğrendim hihoyyyt
bakalım benm hala adet gelmedi,
test sonuçalrım negatifti 2 gün öcesine kadar,
geç döllenme ihtimalini gözönünde bulundrp, bir umut
yine bir kaç gün sonra test yapacağım ( eğer adet olmazsam)
yine çıkmazsa artık yeni bir ovulasyon takip süreci başlayacak?
bakalım bu sefer dersimizi ii çalışıp sınıfı geçebilcekmyz

tmm canikom orasını okudum,ama nerden alacaz,nasıl siparış verecaz,onu merak edıyom ben :uhm:

Daha önceden gebelik testi siparis sayfasina girdim bu ay onlara pressed gelmis yani eger gelmeseydi galiba bende siparis etmezdim ama simdi iyi denk geldi. Pressed yaklasik 35ytl falan o ingiliz sayfasinda. TR´de ne kadar? Gitti Gidiyor´da yokmu?

Hadi hayirlisi canim insallah hic birseye gerek kalmaz sende hamile cikarsin. Kanda baktirmayi düsünmüyormusun? Adetin hep böyle düzensizmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…