Gebelik testi kullananlar buraya

evet cnm :roflol: didikle didikle elinde kocaman 0,bana kim geirecek yaw,annemi aramam lazım,bakalım omanyada var mı,ordan gönd.

Yawf bizim Türkiye ne kazik ülke bide bundan firsat cikarip zavalli türk kizlari allah bilir icinde ne oldugu bilineyen seyleri sürmüs vajinasina. Ayyy cok igrenc canim. Olmazsa ben sana bi sekilde ulastiririm canim sanada siparis veririm direk adresine postalatiriz aldigim yerden.

Benim siparis verdigim 7´li paket icinde 25 tanede ovulasuon/gebelik testi var istege göre hangisinden kac tane istiyorsan söylüyorsun. Kargo dahil sanirim 40 ytl olur yada azicik gecer. Aylardir ben bu sayfadan aliyorum ve güvendigim bir yerdir. Hatta fertilitet üstünede uzman olduklarini her bir sorunla karsilastigin zaman bize ulasin diyede söylüyorlar.

Icim daraliyor canim uykum var ama uyuyamiyorum, gözümü kapadikca allahima dua ediyorum duygulaniyorum baktim böyle olmuyacak actim pc´yi pozitif idrar örneklerine bakip hayal ediyorum:nazar:

hehehe bende oraya baktım biraz once,dedim biraz çift çizgi göreyım da gözlerim bayıram etsın biraz kaydirigubbakcemile3

insallah gelir valla meraak ediyorum acaba bu test niye bu kadar net ciktida sonra ertesi gün adet oldum, ya adet yaklastikca koyulasmasi normal yada gebelik vardi gitti. Bakalim sende ne cikacak.

ben bu gece ovulasyon testi topikinde okudum,1 kız vardı,o da adete yakınken ovulasyon testi yaptı ve silik çiktı,kaç gün tekrarlamış,kendine demiş allahım adetime 3 gün var ve ben yumurtluyormuyum,sonra gitti gebelik testi aldı ve hamiş çiktı

Istanbulun neresinde kaliyorsunuz? Cok geldim Istanbula sanirim 7-8 kere kalmisimdir. Cok seviyor ve özlüyorum, neredeyse kendimi Istanbullu yaptim

X