vallah bişey yapmadık tugce,laubali kırmızı kar gördü,ben beklemedeyım,4 güne kadar adetim gelmesi lazım :gitme:
O zaman bosuna ates ölcüyorsun, hic ölcme daha iyi. Yaptigin saat ayni olmadiktan sonra yazdigin ölcüleri hiiicccc biseye kullanamayiz. O yüzden gemi gibi öyleeee sallana sallana cikar.
geçen seferde oğlum olmuştu kız onu nasıl takmıyım bi tatlıydı ki sorma bebek olunca işin içinde herşey bilinçaltımıza giriyo işte.Eşim hastaneden çıkarken tam aradı ne diyeceğimi bilemedim yok işte yok deyip pat diye kapattım oda üzülüyo anlıyorum ama teselliyi bi duysanız olsun devam ederiz çalışmalara diyo öyle tesellimi olur ya
canım hani benim günüm senden sonraydı ya acaba çıkmamaış olabilirmi ya bak şimdi inanmıyorum ya hep bi yanlışlık olmuş gibi geliyo bugün bile başım döndü benim sende yokmu belirti falan
Adet olmadan önce bende erkek cocugu görmüstüm, bi akilli ve zeki bebektiki anlatamam, ama her gördügümüz bebekli rüyada illa cocugumuz olacakmis anlamina gelmiyor malesef. Hepsi bizim kurdugumuz hayaller ve istekler üzerine gördügümüz rüya bunlarin hepsi, yani biz istiyoruzda görüyoruz. Allah kocislerimizden razi olsun, bak seninde cok anlayisli kocan varmis. Degerlerimizi bilelim canim, onlarda bizimle üzülüp kahrediyorlar ama erkek olduklari icin daha güzlü görünmeye calisiyorlar. Onlarida anliyalim bazen.[/QUOTE
çok haklısın canım yazdıklarının her kelimesinde ayrı ayrı haklısın.
O zaman bosuna ates ölcüyorsun, hic ölcme daha iyi. Yaptigin saat ayni olmadiktan sonra yazdigin ölcüleri hiiicccc biseye kullanamayiz. O yüzden gemi gibi öyleeee sallana sallana cikar.
canım sen ne zaman gördün kartı şimdi daha çok üzüldüm hep dua ediyorum hep inşallah benden önce sizin olsun siz bunu benden kat kat fazla hak ediyorsunuz
senin normal adet günün nezaman canım,benim belirtiler yok ki,sadece acayıp kasılmalar var ve belim ağrıyor,ve göğüslerim şey oluş ya,sanki içinde bişey var boyle dokununca
Adet olmadan önce bende erkek cocugu görmüstüm, bi akilli ve zeki bebektiki anlatamam, ama her gördügümüz bebekli rüyada illa cocugumuz olacakmis anlamina gelmiyor malesef. Hepsi bizim kurdugumuz hayaller ve istekler üzerine gördügümüz rüya bunlarin hepsi, yani biz istiyoruzda görüyoruz. Allah kocislerimizden razi olsun, bak seninde cok anlayisli kocan varmis. Degerlerimizi bilelim canim, onlarda bizimle üzülüp kahrediyorlar ama erkek olduklari icin daha güzlü görünmeye calisiyorlar. Onlarida anliyalim bazen.[/QUOTE
çok haklısın canım yazdıklarının her kelimesinde ayrı ayrı haklısın.
Keske sadece sanal ortamda degilde bide gercek ortamda beraber olsaydik hepimiz. Sizin gibi dostlari arasamda bulamam, ancak sanal ortamda bula biliyorum, allah sizlerden razi olsun.
Hosgeldin canim sen neler yapiyorsun ugramaz oldun. Ebruli durumlari anlatmis bile :)
kız diğer günler varya nezaman yuksek çikmış ayne saate ölçtüm,2 gündür kalkamıyorum ya,diğerleri saati kuruyordum çaldı gibi,gözü kapalı alıyordum ateş ölçüsünü ve ağzıma koyardım,dijital ya,ölçtü zaman ses çikıyor,ozaman bir göz açıyordum bakıyordum kaydirigubbakcemile3 ama 2 gündür sanki kış uykusuna girdim ha ne alarm duyom ne bişey
hoşbulduk canım.. izinliydim geçen hafta.. şehir dışındaydım falan.. bu nedenle giremedim.. yoksa kalbim hep burada :)... biz bu ay gerekli çalışmaları yaptık bebeiş yolunda şimdi beklemedeyiz.. 19 temmuz adet tarihim bakalım ne olacak... bu sefer biraz daha az heyecan yapmaya çalışıyorum... eğer bu ay da olmazsa önümüzdeki ay tüm alternatif yöntemleri kullanmayı düşünüyorum...
senin kırmızıları görmene de üzüldüm canım yaa.. ben de inanamıştım bu ay hamile olduğuna.. ama sıkma canını.. vakti saati geldiğinde mutlaka olacak bunu biliyoruz...
bu arada listemiz de gerilerde kaldı herhalde.. ona da bi el atmak lazım....
canım en son 18 haziranda olmuştum ben
Keske sadece sanal ortamda degilde bide gercek ortamda beraber olsaydik hepimiz. Sizin gibi dostlari arasamda bulamam, ancak sanal ortamda bula biliyorum, allah sizlerden razi olsun.
belki birgün geliriz biraraya bellimi olur canım zaten ben bulunduğum yerde yanlızım burda tanıdığım hiçkimse yok psikolojikman çok kötü durumdayım yani.Siz olmasanız ne
yapardım
Yaaa iste bak zamaninda ölcmek gerekiyormus, seni uyku tulumu seniiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hadi hayirlisi canim insallah hic birseye gerek kalmaz sende hamile cikarsin. Kanda baktirmayi düsünmüyormusun? Adetin hep böyle düzensizmidir?
canım aynen senin gibi düşünüyorum.Bulunduğum yerde tanıdığım hiçkimse yok hergünüm yanlızbaşıma geçiyor psikolojikman kötü durumdayım sizde olmasanız ne yaparım bilmiyorum iyiki varsınız.Belki bigün birarayada geliriz belli mi olur
daha bekle cnm,daha adetine var...üzülme şimdi ya