Gebelik testi kullananlar buraya

canım ben çikıyorum...yarın görüşürük canikom...ve saçma sapan düşünme haaaa,vallah doverim seni...pozitif düşün,bak bu sefer olacak

hepinize komacaaaaaaaaaaaannnnnnnn gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn

senin bebişin yok galiba,kaç zamandır uğraşıyorsunuz canım
ben 1 sene 7 aydir evliyim 1 sene 2 aydirda hic korunmayip bi de yumurtlama gunlerini takip ettim hep. son 3 aydirda clomid ve pregnyl kullandim ama dr son ay demisti c.tesi gitcez artik laparoskopi icin randevu alicaz.. balakim ne var ne yok iceride belki de sorun var ve biz bilmiyoruz bilsem en azindan umitlenmicem ooof of...
hepinizin guzel haberlerini bekliyorum can canlarrr....

Canim laparoskopiye gecmeden önce chlamydia, kizamik, 21.gün ve 3-5. gün progeston kan tahlili yaptinizmi? Bunun yani sira rahim filmi cekildimi? Tüpler aciki kapalimi burda anlasilir, öyle her önüne gelene durdur yerde laparoskopi yapilmaz bosuna icerisini oynatma.

Ya ben aritk baska topiklere yazmiyacam, dün erken gebelik belirtisi yazan topige yazdim hala cevap yok. Mide kimse yokmu hu huu diye bagiriyorlar ama yazdigimida görmemezlikten geliyorlar. Tekrar yazdim ve kizdim bu sefer üzülüyorum böyle vurdum duymazlik yapilmayinca kac kisi var iceride halbuki :a015:

hımm sanırım canım orada bi kaç arkadaş sürekli biribrleriyle muhabbet ediyolar...boşveeerrr... inşallah hamişsin bu ay boşveer başka şeylerii..

Sonucta hepimiz ayri ayri topik actik ve her birinden ister istemez firsat buldukca yardim istemeliyiz paylasim böyle olur o yüzden acildi bu basliklar. Ama dedigin gibi bosver cogu sadece sohbet ediyor. Ya bak seni yakaladigim iyi oldu bide yumurtlama testi kullansana bakalim o ne gösterecek, benim idrar hala hafif silik belli belirsiz ama yumurtlama testi cok belli.

Tabii canim aynen gebelik testi alir gibi sadece yumurtlama testi diyeceksin oda cubuk halinde satiliyor. Ikinci cizgi sadece yumurtlamada cikar ama eger gebelik varsa LH hormonu HCG hormonu oldugu gibi gebelik esnasindada cikiyor.

yok canım bi sende çıkmıyor ben daha öncede okumuştum yumurtlama testinde de çıkıyomuş hamişsen sürekli çift çizgi oluyomuş.. ama benim daha önce 4 gün gecikmem olmuştu bugün 3. günüm bekliyim biraz daha diyorum..
ya bi de 26. gün gelen şeffaf yoğun akıntı eğer çatlamadan sonra gelen akıntıysa heralde 14 gün sonra yani 39-40 . günde gelicek adetim diye de yorum yapıyorum var mı bu konuda bi fikrin ??? illa ki yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet oluyoruz ???

Bu test idrar testi gibi beklemene gerek yok cünkü burdaki sadece LH konsentrasini ölcüyor yani HCG degil. Simdi benim sadece korktugum yaniltici payi varmi acaba?

Normalde adet düzensizlik yasiyormusun ve adet döngün ne kadar sürüyor?

yanıltıcı payı olacağını sanmıyorum senin akıntın da var zatennn...........
ya canım benim soruma bi cevap verir misin ??? illaki adet yumurtlaman sonra 14. günde mi oluyorrr????

benim adet döngüm 33 gün canım o da duphaston dan sonra oldu, daha önce 34 tü... bugünse 35. günnnn..

Pardon canim yanit vermek icin önce sana soru sormustum :icecream: ama hayir illa 14 gün gececek diye gaye yok bu sadece her ay 28 günde bir adet görüyorsan olabilir, bak benim yumurtlama 11.gün oldu galiba ve adetime simdi 4 gün var yani 1 asagi 1 yukari bu 14.gün gececek olayi bana uyuyor eger senin adetin döngün 33-35 günden daha fazlaysa sana uymaz tabiiki. Ha unutmadan bazi kadin ayda 1 den fazla yumurtlaya bilirmis, o yüzden gec döllenme diyorlar. Seninde dedigin gibi 4-5 gün daha bekle.

Ortalama 17.gün yumurtlamis oluyorsun, ama eger 35´e kadar cikiyorsa belki bu ay daha gec yumurtlama olmus olabilir o yüzden sen bir kac gün daha bekliye bilirsin canim egerki 1 hafta sonra zaten olmazsan bence direk kanda baktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…