Gebelik testi kullananlar buraya

mrb.arkadaşlar inşallah herkesin hakkında ne hayırlı ise o olur..

bişi sorabilirmiyim acaba :KK43:

bu ovulasyon testi nasıl yapılıyor ve fiyatı ne kadar..içinde kaç çubuk oluyor ve ne zaman yapılması lazım sabah akşam veya tahmini yumurtlama günlerimi...çok teşekkürler..

İkinize de kocaman birer AMİİİİNNNN arkadaşlar inşallah artık Allahım bizim yüzümüzü de güldürür...:1hug:

INSALLAAAAAAAHHHH bakin ne deyin "offf ammada dertliyim diyeceginize benim derdimden büyük allah var" deyin.

mrb.arkadaşlar inşallah herkesin hakkında ne hayırlı ise o olur..

bişi sorabilirmiyim acaba :KK43:

bu ovulasyon testi nasıl yapılıyor ve fiyatı ne kadar..içinde kaç çubuk oluyor ve ne zaman yapılması lazım sabah akşam veya tahmini yumurtlama günlerimi...çok teşekkürler..

Canim adet döngün ne kadar sürüyor? Gerci her zaman uymuyor cünkü kadindan kadina fark var ama test kutusunun icinde normalde 5 tane oluyor her gün 1 tane kullaniyorsun. Tahmini günden 1-2 gün önce basla bazen günlerimiz kaya biliyor. Belki hemen ilk ayda anlamazsin o yüzden 2-3 ay kullansan iyi olur o zaman tam cözersin. Mesela ben kasiklarimda batmayla yumurtlamamin ne zaman basladigini ve eger denk gelirse o seffaf akintinin gelmesiylede hemen anliyorum. Bide tabii vucut isisi var ama bu is biraz uzun süren bisey.

teşekkür ederim canım...30 gün sürüyor şaşmadı uyuz şey :) bu günler sanırım yumurtlama dönemim akıntı azda olsa var ve kasıklarda da dün ağrı oldu...sizce geçmi kaldım bu testi almak için ayy hiç bilmiyorumki :KK43:

Eger kasiklarin agrimaya basladiysa hemen calismaya baslayin, ama 2.günde bir olsun hergün yapmak spermler icin iyi degil kalitesini ve miktarini düsürüyor o yüzden illa aradan 1 gün gecsinki depo yapsinlar sırnaşık şey Istersen gelecek ay basla zaten yumurtlama zamaninsa bosuna simdi bide test ile oyalanma direk harakete gecin :) Bi dahaki ayada hazir baslarsin kullanmaya.

Test Nasıl Çalışır?
Bayanların idrarında mevcut olan LH (Luteojenik hormon), menstrüel (aybaşı) dönemi ortasında inanılmaz şekilde artacaktır. LH artışı, yumurta normal doğurgan (fertil) kadından periyodik olarak serbest kaldığında ovulasyonu tetikler. Ovulasyon, pozitif bir testi tekiben 24-48 saat sonra gerçekleşecektir.

Testleri hergün yaklaşık olarak aynı saatte yapmaya gayret gösteriniz (mesela hergün saat 15-16 gibi). Ancak sabah ilk idrarınızla test yapmayınız!
Test öncesi 4 saat kadar idrar yapmayınız!
Bu 4 saat içerisinde normal tükettiğinizden fazla su içmeyiniz! Fazla su hormonu inceltip, test sonucunun yanlış çıkmasına neden olabilir!

Yumurta ve sperm hücrelerinin en iyi koşullar altında bir araya geldiği periyodu tespit ettiğinden dolayı gebe kalmaya yardımcı olan değerli bir araçtır. Hayatınızdaki koşullar, hisler ve diğer faktörler nedeniyle ovulasyon düzensiz olabilir.

Test ıçin Ne Zaman ıdrar Alınmalı?
Günün herhangi bir saatinde alınan idrar örneği ovulasyon testine uygundur.
KULLANIM TALıMATI

ılk testi ne zaman yapmalıyım ?

1) ılk testin yapılacağı günü tespit edebilmek için önce kendinizin siklus dönemi uzunluğunu hesap etmeniz gerekir.
Siklus dönemi uzunluğunuzu adet kanamanızın birinci gününden bir sonraki adet kanamanızın birinci gününe kadar sayarak hesaplayabilirsiniz.
2) Aşağıdaki tabloya bakarak siklus dönemi uzunluğunuzun karşısında bulunan günde ilk testi yapınız.
3) Siklus dönemi uzunluğunuz her ay değişiyorsa en kısa siklus dönemi uzunluğunu dikkate alarak tabloya bakınız.
4) ılk test günü sonuç negatif ise ertesi günler testi yapmaya devam ediniz.
5) Test sonucu pozitif ise ertesi günler test yapmaya gerek yoktur. Kalan testleri diğer aylar yapabilirsiniz.

TABLO:

Siklus dönemi uzunluğunuz 21 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak beşinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 22 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak altıncı gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 23 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yedinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 24 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak sekizinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 25 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak dokuzuncu gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 26 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onuncu gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 27 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onbirinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 28 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onikinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 29 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onüçüncü gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 30 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak ondördüncü gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 31 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onbeşinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 32 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onaltıncı gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 33 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onyedinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 34 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onsekizinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 35 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak ondokuzuncu gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 36 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirminci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 37 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmibirinci gün ılk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 38 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmiikinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 39 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmiüçüncü gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 40 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmidördüncü gün ilk testi yapınız

tşk ederim laubali Allah herkesin muradını versin neyse hayırlısı onu versin ...pozitif hikayeler duymak dileği ile...hayırlı haberlerini okucam inşallah Aminn.

buyrun kızlar kolaylıkla artık tahmını yumurtlama gÜnlerınızı tespıt etmek ıcın tablo ekledım. Buna bakarak hem yumurtlama hemde adetınız tahmını olarak ne zaman gelecek hesaplaya bılırsınız

buyrun kızlar kolaylıkla artık tahmını yumurtlama gÜnlerınızı tespıt etmek ıcın tablo ekledım. Buna bakarak hem yumurtlama hemde adetınız tahmını olarak ne zaman gelecek hesaplaya bılırsınız

canım valla süper olmuş bende denemek istiyorum bunu bu ay hatta bugün başlamasaydı kanamam şimdi çoktan almıştım testi ama işte yedik kırmızıyı naniknanik
yalnız testi ne zaman yapacağımı şaşırdım iyimi kafamçokkarıştı son 2 ayı gözönüne alırsam herhalde siklus dönemimi 36-37 gün olarak hesaplamam lazım, benim uyuz periodum da bu ay gıcıklığına 28 günde gelir bak laelaelaelaelae

tşk ederim laubali Allah herkesin muradını versin neyse hayırlısı onu versin ...pozitif hikayeler duymak dileği ile...hayırlı haberlerini okucam inşallah Aminn.

Arkadaşım merhaba, dün akşam yazdığın mesajı okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Bir cevap yazmak istedim ama kelimeler yeterli gelmedi, düşündüm düşündüm bir türlü ne yazacağımı bulamadım... :1no2: Veren de alan da Allah onun işine sual olmaz, o yüzden hayırlısı neyse herbirimiz için onu beklemekteyiz... Umudunu yitirme olur mu inşallah en yakın zamanda senin güzel haberlerini duymak çok mutlu edecek beni.. :Saruboceq:

canım valla süper olmuş bende denemek istiyorum bunu bu ay hatta bugün başlamasaydı kanamam şimdi çoktan almıştım testi ama işte yedik kırmızıyı naniknanik
yalnız testi ne zaman yapacağımı şaşırdım iyimi kafamçokkarıştı son 2 ayı gözönüne alırsam herhalde siklus dönemimi 36-37 gün olarak hesaplamam lazım, benim uyuz periodum da bu ay gıcıklığına 28 günde gelir bak laelaelaelaelae

Canimcim emin olmak icin en az 10 gün önce basla bu arada yumurtlama testini bol al sonra tam kullanacagin zaman bitti deme :) Adet döngünü tabloda bulursun ve eget düzensizlik varsa dedigim gibi daha önce baslaya bilirsin. Insallah hayirli sonuc cikar. Ben simdi son 2 gün yaptigim yumurtlama testin resmini koyacam.

adet oldun sanırım :KK43: üzüldüm , istersen bu ay bir de ateş ölçme yöntemini dene ben eğer olursam hem ateş ölçücem hem de yumurtlama testi yapıcam bi de adetten hemen sonra adaçayı yağı kullanacam sırnaşık şey deli gibi çalışcam yani.... umarım olmam tabi ki...
yarın eşim spermiogram vericek bizim 12. ayımız bu ay ben geçen ay yaptırdım hormon tahlillerimi şimdi sıra onda Allahım inşallah eşimde de bi problem yoktur :Saruboceq:

adet oldun sanırım :KK43: üzüldüm , istersen bu ay bir de ateş ölçme yöntemini dene ben eğer olursam hem ateş ölçücem hem de yumurtlama testi yapıcam bi de adetten hemen sonra adaçayı yağı kullanacam sırnaşık şey deli gibi çalışcam yani.... umarım olmam tabi ki...
yarın eşim spermiogram vericek bizim 12. ayımız bu ay ben geçen ay yaptırdım hormon tahlillerimi şimdi sıra onda Allahım inşallah eşimde de bi problem yoktur :Saruboceq:

Saglik olsun canim zaten cok strese sokmustu bu adet gecikmeleri. Insallah bi dahaki ay daha sansli olursunuz. Allah yar ve yardimciniz olsun

Arkadaşım merhaba, dün akşam yazdığın mesajı okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Bir cevap yazmak istedim ama kelimeler yeterli gelmedi, düşündüm düşündüm bir türlü ne yazacağımı bulamadım... :1no2: Veren de alan da Allah onun işine sual olmaz, o yüzden hayırlısı neyse herbirimiz için onu beklemekteyiz... Umudunu yitirme olur mu inşallah en yakın zamanda senin güzel haberlerini duymak çok mutlu edecek beni.. :Saruboceq:

sözün bittiği yerde insan çok şey yazmak istiyor ama boğazlar eller kitleniyor çok iyi anlıyorum...eet gitti oğlum melek oldu 5 ay yoğun bakımda o savaş verdi..ve kazandı şimdi çok huzurlu ve mutludur eminim o cennette oyuncaklarıyla oynuyor..bende sabır ediyorum ..gelen sağlıklı olsun gelecekse..acımız içimizde çok derinlerde Allah verdi Allah aldı yapacak bişi yok.şehit anaları yokmu onlar ne yapsın..herşeyin hayırlısı dedik sabır ettik..zaman neler getirir bilinmez...sizinde hakkınızda ne hayırlı ise o olsun...Allah aratmadan versin..:Saruboceq:

X