Insallah hepimiz bu mübarek aylarda dilegimize kavusuruzzzzzzzzzzzz
inşallaaahhh canım hamiş oluruz bu ay..
İkinize de kocaman birer AMİİİİNNNN arkadaşlar inşallah artık Allahım bizim yüzümüzü de güldürür...:1hug:
mrb.arkadaşlar inşallah herkesin hakkında ne hayırlı ise o olur..
bişi sorabilirmiyim acaba
bu ovulasyon testi nasıl yapılıyor ve fiyatı ne kadar..içinde kaç çubuk oluyor ve ne zaman yapılması lazım sabah akşam veya tahmini yumurtlama günlerimi...çok teşekkürler..
tşk ederim laubali Allah herkesin muradını versin neyse hayırlısı onu versin ...pozitif hikayeler duymak dileği ile...hayırlı haberlerini okucam inşallah Aminn.
buyrun kızlar kolaylıkla artık tahmını yumurtlama gÜnlerınızı tespıt etmek ıcın tablo ekledım. Buna bakarak hem yumurtlama hemde adetınız tahmını olarak ne zaman gelecek hesaplaya bılırsınız
tşk ederim laubali Allah herkesin muradını versin neyse hayırlısı onu versin ...pozitif hikayeler duymak dileği ile...hayırlı haberlerini okucam inşallah Aminn.
canım valla süper olmuş bende denemek istiyorum bunu bu ay hatta bugün başlamasaydı kanamam şimdi çoktan almıştım testi ama işte yedik kırmızıyı naniknanik
yalnız testi ne zaman yapacağımı şaşırdım iyimi kafamçokkarıştı son 2 ayı gözönüne alırsam herhalde siklus dönemimi 36-37 gün olarak hesaplamam lazım, benim uyuz periodum da bu ay gıcıklığına 28 günde gelir bak laelaelaelaelae
canım valla süper olmuş bende denemek istiyorum bunu bu ay hatta bugün başlamasaydı kanamam şimdi çoktan almıştım testi ama işte yedik kırmızıyı naniknanik
yalnız testi ne zaman yapacağımı şaşırdım iyimi kafamçokkarıştı son 2 ayı gözönüne alırsam herhalde siklus dönemimi 36-37 gün olarak hesaplamam lazım, benim uyuz periodum da bu ay gıcıklığına 28 günde gelir bak laelaelaelaelae
adet oldun sanırımüzüldüm , istersen bu ay bir de ateş ölçme yöntemini dene ben eğer olursam hem ateş ölçücem hem de yumurtlama testi yapıcam bi de adetten hemen sonra adaçayı yağı kullanacam sırnaşık şey deli gibi çalışcam yani.... umarım olmam tabi ki...
yarın eşim spermiogram vericek bizim 12. ayımız bu ay ben geçen ay yaptırdım hormon tahlillerimi şimdi sıra onda Allahım inşallah eşimde de bi problem yoktur :Saruboceq:
Arkadaşım merhaba, dün akşam yazdığın mesajı okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Bir cevap yazmak istedim ama kelimeler yeterli gelmedi, düşündüm düşündüm bir türlü ne yazacağımı bulamadım... :1no2: Veren de alan da Allah onun işine sual olmaz, o yüzden hayırlısı neyse herbirimiz için onu beklemekteyiz... Umudunu yitirme olur mu inşallah en yakın zamanda senin güzel haberlerini duymak çok mutlu edecek beni.. :Saruboceq: