Gebelik testi kullananlar buraya

canım sen bu ay herhangi bi tedavi gördün mü ;ilaç filan kullandın mı ???

Canimcim ben en son subatta 8.tüp bebek denememi gördüm ondan sonra hic birsey yapmadim, artik allahima havale ettim. Anladimki o istedikten sonra oluyor, zorlamaya gelmiyor bu isler. Allahim yeterki ol desin. Sadece evde kendimiz calismalara devam ediyoruz iste baska bisey kullanmiyorum ne ilac nede bisey.

kafamçokkarıştı hayatimiz oldu valla bu cift cizgiler maalesef. insallah allah bizide gorur... neden bilmiyorum Allahin isine karisilmaz ama televizyonda gazetede deli gibi haberler oluyo anne cocugunu oldurdu vs... sinirim bozuluyo vallahi... Allahiiiimmmm duy bizi luffeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn benneyaptımki

Haklisin canim dünyada neler var neler, hele bide o zavalli bebeklerden cocuklardan ne isterler anlamiyorum. Sende sakin üzülme, hersey allahin elinde yeterki inancini kaybetme bol bol dua et insallah mükafatini alirsin.

Kizlar ben geldim. Dayanamadim disardan yumurtlama testi aldim, bundada gebelik bakabilirsin hatta LH hormonu HCG hormonu gibi, kos koca ikinci cizgi cikti. Cildirmama az kaldi, allahimm ne olur bu rüya bitmesin. Cok heyecanliyim, saskinim, insallah gercek olur bunun sonu. Test yapmadan önce yine cok islaktim hatta kilotuma kadar cikmis ayyyyyyyyyyy cok ümitliyim coooook

çok sevindim canım yaa..
hadi inşallah hamilesindir...

ben bi ara 3 ay adet düzenleyici kullanmıştım o zaman göğüslerim böle acayip şişmişlerdi ...
ama sen ilaç falan kullanmadığına göre inşallah hamişsindir canım. ateşini ölçüyo musun bu arada, ben de daha bugün başladım ateşimi ölçmeye ama yumurtlamadan sonrakini ölçemediğim için pek faydalı olmuyaor ateşim arttı mı yoksa düştü mü bilemiyorum ama senin var daha istersen ölçmeye başla eğer düşmez de artarsa hamişsin !!!

ben bi ara 3 ay adet düzenleyici kullanmıştım o zaman göğüslerim böle acayip şişmişlerdi ...
ama sen ilaç falan kullanmadığına göre inşallah hamişsindir canım. ateşini ölçüyo musun bu arada, ben de daha bugün başladım ateşimi ölçmeye ama yumurtlamadan sonrakini ölçemediğim için pek faydalı olmuyaor ateşim arttı mı yoksa düştü mü bilemiyorum ama senin var daha istersen ölçmeye başla eğer düşmez de artarsa hamişsin !!!

Yok canim benim adetim cok düzenlidir allaha sükür yumurtlamada sorun yok ama yillardir olmuyordu iste. Atesimin ölcüsünü ezberledim bile, adetim biraz daha yaklassin ölcmeye basliyacam zaten hemencik anlarim durumlari :kedi:

Off ya cok karisik duygulara girdim. Hatta korkuyorum adetim gelir diye, esimde sevinmek istemiyor o benden daha soguk kanli cok hayal kirikligi yasadi o yüzden adetin gecmeden yine hic birsey belli degil dedi. Dogru ya, cünkü benim adetim 72 ay hep gelmistir ve yine gelecektir kesin:1no2:

Off ya cok karisik duygulara girdim. Hatta korkuyorum adetim gelir diye, esimde sevinmek istemiyor o benden daha soguk kanli cok hayal kirikligi yasadi o yüzden adetin gecmeden yine hic birsey belli degil dedi. Dogru ya, cünkü benim adetim 72 ay hep gelmistir ve yine gelecektir kesin:1no2:

mrb.senin yazılarını hep okuyorum ama yazamıyordum nie yazmadığımıda bilmiyorum..şunu bilki çok dua ediyorum bi an önce anne olman için..umudunu kaybetmediğin içinde seni kutluyorum tüp bebek tedavisi kolay bi iş değil her aşaması ayrı bi zahmet sabır lazım kısacası...

ve umud ettiğin yolda sonucun çok güzel olur sabrın meyvesi tatlıdır çok istiyor ve dua ediyorum senin için sen anne olmayı çoktan hak ettin fazlasıyla.vereliniortak

yaa çok sevindim senin için ne olur allahım bir sorun çıkmasın bu sefer :Saruboceq: ama sen de olumlu düşün olurmu canım ne olur negatiflikleri çekme üstüne...

mrb.senin yazılarını hep okuyorum ama yazamıyordum nie yazmadığımıda bilmiyorum..şunu bilki çok dua ediyorum bi an önce anne olman için..umudunu kaybetmediğin içinde seni kutluyorum tüp bebek tedavisi kolay bi iş değil her aşaması ayrı bi zahmet sabır lazım kısacası...

ve umud ettiğin yolda sonucun çok güzel olur sabrın meyvesi tatlıdır çok istiyor ve dua ediyorum senin için sen anne olmayı çoktan hak ettin fazlasıyla.vereliniortak

Merhaba serifecim beni cok duygulandirdin, suan aglaya bilirim. Allah senden razi olsun, beni düsünmen beni cok etkiledi inan ne diyecegimi sasirdim suan. Cok iyi bir insansin inan cok hosuma gitti bana yazdiklarin. Allahim herkesin gönlüne göre versin, bizler anne olmayi coktan hakettin ama gel görki yaradanimizin bize baska imtahani varmis zaten sevdigi kulu sinarmis. Her hayal kirikliginda "off deme senin derdinden büyük Allah var" insallah dermanimizi verir bu sefer. Sen ne durumdasin peki cocugun varmi senin?

yaa çok sevindim senin için ne olur allahım bir sorun çıkmasın bu sefer :Saruboceq: ama sen de olumlu düşün olurmu canım ne olur negatiflikleri çekme üstüne...

Negatife alisigim ondandir kaydirigubbakcemile3 valla pozitif bana o kadar uzak geliyorki ancak hayalimde görürüm saniyordum o cift cizgiye o kadar hasretimki. Sende bi yumurtlama testi yapsana, LH hormonu zaten HCG hormonu gibidir sadece gebelik testinden daha önce sonuc veriyor, bazen HCG idrara gec olasiyor ya ondan.

içten olduğunu bil yeter inşallah hayırlı olur herşey hakkında...eşin ve sen evinizi şenlendiren hayırlı sağlıklı bi evlatla mutluluğunuz daim olsun inşallah...

ben evet ben..şimdi var desem bebeğim elle tutamıyorum yok desem eee mezarlıkta yatan kimin oğlu?

şuan yok Allaha dua ediyorum sizler gibi benim hikaye sonu mutlu sonla bitmeyen bi film...herşeyin hayırlısı evladın bile...moreliniz bozulmasın...pozitif hikayeler dinlemek dileği ile...

Kizlar ben geldim. Dayanamadim disardan yumurtlama testi aldim, bundada gebelik bakabilirsin hatta LH hormonu HCG hormonu gibi, kos koca ikinci cizgi cikti. Cildirmama az kaldi, allahimm ne olur bu rüya bitmesin. Cok heyecanliyim, saskinim, insallah gercek olur bunun sonu. Test yapmadan önce yine cok islaktim hatta kilotuma kadar cikmis ayyyyyyyyyyy cok ümitliyim coooook

oleyyyyyyy bir hamiş daha,hadi hayırlısı olsun canikom benim,bendemı bu yumurtlama testi alayım ne yapim zemuszemus

kız düşünme boyle şeyleri yaaaaaaaa, kaydirigubbakcemile pozitif düşün :eek:klava: 72 ay gelmişde ne olmuş bu sefer 9 ay hiç gelmesın inşallah

kız laubali,peşinden gelıyom bak zemuszemus bir kaç gün sonra benimkide beğli olacak..inşallah bu tedavi işe yaramış

içten olduğunu bil yeter inşallah hayırlı olur herşey hakkında...eşin ve sen evinizi şenlendiren hayırlı sağlıklı bi evlatla mutluluğunuz daim olsun inşallah...

ben evet ben..şimdi var desem bebeğim elle tutamıyorum yok desem eee mezarlıkta yatan kimin oğlu?

şuan yok Allaha dua ediyorum sizler gibi benim hikaye sonu mutlu sonla bitmeyen bi film...herşeyin hayırlısı evladın bile...moreliniz bozulmasın...pozitif hikayeler dinlemek dileği ile...

canım inşallah sende en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın...bende çok bekledim bu ay tedavi gördüm,beklemedeyım şuanda...inşallah bebek isteyen herkez bu duyguyu yaşasın :Saruboceq:

ûzüldüm canim, simdi ne desem bos, verende allah alanda allah. Hayatimizda iyi kötü ne yasiyorsak allahtan geliyor, biz ne kadar üzülsekte aglasakta yaradanimizin bir bildigi vardir elbet. Bende nisan ayinda 8 haftalik düsük yaptim, üstüne görmüsüm yani hep adet oldugum icin anlayamadim. Ama eger allah isteseydi kaya kaldirsak bile bisey olmazdi, vardir elbet herseyde bir hayir. Allahimin yardimiyla sende kavusacaksin bak bebegine. Bi gebelik olduya gerisi gelir insallah

kız laubali,peşinden gelıyom bak zemuszemus bir kaç gün sonra benimkide beğli olacak..inşallah bu tedavi işe yaramış

Gel gülüm geeelll ben sana acilis yaptim. Ama henüz hamileyim falan diyemiyorum, daha adetime bir kac gün var heran hersey olabilir, insallah kimuyasal gebelik olupta adetimle birlikte kaybolmaz zaten en korktugumda bu benim. 1 kerede böyle yasamistim. Ama bak ben sana demistim dimi bu ay kendimdende sendende cok ümïtliyim diye yerimseniben

Gel gülüm geeelll ben sana acilis yaptim. Ama henüz hamileyim falan diyemiyorum, daha adetime bir kac gün var heran hersey olabilir, insallah kimuyasal gebelik olupta adetimle birlikte kaybolmaz zaten en korktugumda bu benim. 1 kerede böyle yasamistim. Ama bak ben sana demistim dimi bu ay kendimdende sendende cok ümïtliyim diye yerimseniben

:eek:klava: boyle düşünme ya..kimiyasal falan olmayacak :CüvCüv:

X