canım sen bu ay herhangi bi tedavi gördün mü ;ilaç filan kullandın mı ???
kafamçokkarıştı hayatimiz oldu valla bu cift cizgiler maalesef. insallah allah bizide gorur... neden bilmiyorum Allahin isine karisilmaz ama televizyonda gazetede deli gibi haberler oluyo anne cocugunu oldurdu vs... sinirim bozuluyo vallahi... Allahiiiimmmm duy bizi luffeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn benneyaptımki
Kizlar ben geldim. Dayanamadim disardan yumurtlama testi aldim, bundada gebelik bakabilirsin hatta LH hormonu HCG hormonu gibi, kos koca ikinci cizgi cikti. Cildirmama az kaldi, allahimm ne olur bu rüya bitmesin. Cok heyecanliyim, saskinim, insallah gercek olur bunun sonu. Test yapmadan önce yine cok islaktim hatta kilotuma kadar cikmis ayyyyyyyyyyy cok ümitliyim coooook
çok sevindim canım yaa..
hadi inşallah hamilesindir...
ben bi ara 3 ay adet düzenleyici kullanmıştım o zaman göğüslerim böle acayip şişmişlerdi ...
ama sen ilaç falan kullanmadığına göre inşallah hamişsindir canım. ateşini ölçüyo musun bu arada, ben de daha bugün başladım ateşimi ölçmeye ama yumurtlamadan sonrakini ölçemediğim için pek faydalı olmuyaor ateşim arttı mı yoksa düştü mü bilemiyorum ama senin var daha istersen ölçmeye başla eğer düşmez de artarsa hamişsin !!!
Off ya cok karisik duygulara girdim. Hatta korkuyorum adetim gelir diye, esimde sevinmek istemiyor o benden daha soguk kanli cok hayal kirikligi yasadi o yüzden adetin gecmeden yine hic birsey belli degil dedi. Dogru ya, cünkü benim adetim 72 ay hep gelmistir ve yine gelecektir kesin:1no2:
mrb.senin yazılarını hep okuyorum ama yazamıyordum nie yazmadığımıda bilmiyorum..şunu bilki çok dua ediyorum bi an önce anne olman için..umudunu kaybetmediğin içinde seni kutluyorum tüp bebek tedavisi kolay bi iş değil her aşaması ayrı bi zahmet sabır lazım kısacası...
ve umud ettiğin yolda sonucun çok güzel olur sabrın meyvesi tatlıdır çok istiyor ve dua ediyorum senin için sen anne olmayı çoktan hak ettin fazlasıyla.vereliniortak
yaa çok sevindim senin için ne olur allahım bir sorun çıkmasın bu sefer :Saruboceq: ama sen de olumlu düşün olurmu canım ne olur negatiflikleri çekme üstüne...
Kizlar ben geldim. Dayanamadim disardan yumurtlama testi aldim, bundada gebelik bakabilirsin hatta LH hormonu HCG hormonu gibi, kos koca ikinci cizgi cikti. Cildirmama az kaldi, allahimm ne olur bu rüya bitmesin. Cok heyecanliyim, saskinim, insallah gercek olur bunun sonu. Test yapmadan önce yine cok islaktim hatta kilotuma kadar cikmis ayyyyyyyyyyy cok ümitliyim coooook
Off ya cok karisik duygulara girdim. Hatta korkuyorum adetim gelir diye, esimde sevinmek istemiyor o benden daha soguk kanli cok hayal kirikligi yasadi o yüzden adetin gecmeden yine hic birsey belli degil dedi. Dogru ya, cünkü benim adetim 72 ay hep gelmistir ve yine gelecektir kesin:1no2:
içten olduğunu bil yeter inşallah hayırlı olur herşey hakkında...eşin ve sen evinizi şenlendiren hayırlı sağlıklı bi evlatla mutluluğunuz daim olsun inşallah...
ben evet ben..şimdi var desem bebeğim elle tutamıyorum yok desem eee mezarlıkta yatan kimin oğlu?
şuan yok Allaha dua ediyorum sizler gibi benim hikaye sonu mutlu sonla bitmeyen bi film...herşeyin hayırlısı evladın bile...moreliniz bozulmasın...pozitif hikayeler dinlemek dileği ile...
içten olduğunu bil yeter inşallah hayırlı olur herşey hakkında...eşin ve sen evinizi şenlendiren hayırlı sağlıklı bi evlatla mutluluğunuz daim olsun inşallah...
ben evet ben..şimdi var desem bebeğim elle tutamıyorum yok desem eee mezarlıkta yatan kimin oğlu?
şuan yok Allaha dua ediyorum sizler gibi benim hikaye sonu mutlu sonla bitmeyen bi film...herşeyin hayırlısı evladın bile...moreliniz bozulmasın...pozitif hikayeler dinlemek dileği ile...
kız laubali,peşinden gelıyom bak zemuszemus bir kaç gün sonra benimkide beğli olacak..inşallah bu tedavi işe yaramış
Gel gülüm geeelll ben sana acilis yaptim. Ama henüz hamileyim falan diyemiyorum, daha adetime bir kac gün var heran hersey olabilir, insallah kimuyasal gebelik olupta adetimle birlikte kaybolmaz zaten en korktugumda bu benim. 1 kerede böyle yasamistim. Ama bak ben sana demistim dimi bu ay kendimdende sendende cok ümïtliyim diye yerimseniben